Copy
Vreemde relaties
Beste <<Voornaam>>,

Soms zie je stellen waarvan je je afvraagt wat ze in elkaar zien. Zijn grote verschillen wel mogelijk om een goede relatie met elkaar te hebben en te houden?  

Blog
Een tijdje geleden las ik in een plaatselijke krant een verhaal over een gans die een hele bijzondere band met een schaap had gekregen. De gans volgde het schaap overal. Het schaap vond dit na een tijdje de gewoonste zaak van de wereld en raakte gehecht aan de gans. Ze waren zoveel mogelijk samen en heel tevreden met elkaars gezelschap.

Hoe is zo’n band mogelijk tussen zulke verschillende dieren? Wist de gans wel dat het zelf een gans was? Aan de andere kant als de vriendschap zo goed was, dan zijn deze vragen niet meer relevant. De dieren zijn erg verschillend, maar de relatie werkt kennelijk prima. Lees verder →  

Hou jij van vakanties?
De vorige keer deed ik een oproep om een korte enquête in te vullen over single reizen zodat ik weet hoeveel belangstelling is voor wat voor soort vakanties. Heb jij deze vragen nog niet beantwoord en overweeg jij een keer mee te gaan met een single reis? Wil je mij dan helpen en de enquête invullen?
Bij voldoende interesse voor een bepaald soort single reis, ga ik zorgen dat dit georganiseerd wordt!

IndiviDuo werkt met de ABC-methode: Maak van het hele ABC gebruik of alleen waar jij behoefte aan hebt.

Activiteiten 
Op 25 mei kwam ik terug uit Madeira na een rondreis van een week met 9 singles. Het reisverslag is inmiddels af!

Vrijdagavond 5 juni ga ik zeilen op de Bounty met een groep singles vanuit de Bataviahaven in Lelystad: de Single Sunset Cruise. Het weerbericht voorspelt prachtig weer voor die dag! Wil jij carpoolen <<Voornaam>>?

De volgende single activiteiten staan op het programma:. Wat langer weg is ook heerlijk! Dit zijn de single weekenden en reizen:
  • 12 t/m 15 juni Weekend Ameland is volgeboekt met 25 deelnemers. Wil je ook mee? Meld je aan, dan kom je op de reservelijst.
  • 21 juli-5 september Single vakantie Weken Macedonië
  • 4 t/m 6 september Fietsweekend Weert 
Tijdens single activiteiten ontmoet je op een ontspannen manier singles waar je al een overeenkomst mee hebt; je vindt hetzelfde leuk om te doen! Meld je snel aan voor de activiteit(en). Voor meer informatie, kijk op de website

Alle singles zijn van harte welkom om mee te doen aan de activiteiten. Eerst lid van de Activiteiten Club hoeft niet. Leden die bij de Activiteiten Club staan ingeschreven of voor Relatiebemiddeling krijgen meestal korting en betalen slechts de ledenprijs.


Bemiddeling
Ben jij single en wil je mijn hulp bij het vinden van een serieuze relatie? Kom dan nu in actie. Kies je ervoor om je meteen te laten inschrijven voor relatiebemiddeling, stuur mij dan een e-mail met jouw telefoonnummer, dan bel ik je om een afspraak in te plannen voor een intakegesprek bij je thuis. 


Coaching 
Zelf jouw levenspartner vinden gaat sneller na een coachingsgesprek of een VIP Dating Consult. Soms is één gesprek al voldoende om inzicht te krijgen waar je hem/haar vindt, wat jouw valkuilen zijn en wie goed bij jou past. Stuur mij een e-mail met je telefoonnummer als je een afspraak wilt inplannen.

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Help mij en LIKE IndiviDuo op FaceBook!
Copyright © 2015 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp