Copy
7 tips voor succesvolle verandering
Hallo <<Voornaam>>,

Veranderingen voer je over het algemeen niet makkelijk door. Je zit nu eenmaal in een patroon. Wil je echt iets veranderen? Bekijk dan de 7 tips in het blog!

Blog
Tien weken geleden ging het blog over veranderen als je niet tevreden bent over je leven. Ik kan me goed voorstellen dat je grote veranderingen niet zo maar even kunt doorvoeren. Daarom 7 tips bij het veranderingsproces:
  1. Stel prioriteiten. Je moet echt ervoor gaan en tijd gaan steken in het proces. Maak tijd vrij voor een relatie, voor afspraakjes, voor regelmatig contact tussendoor, etc..
  2. Weet waarvoor je het allemaal doet. Hou je uiteindelijke doel goed voor ogen. Ben je voldoende gemotiveerd, dan gaat het makkelijker.
  3. Twijfels? Praat met anderen erover om je gedachten op een rijtje te zetten zodat je weet wat je wilt.  Lees verder →
 
IndiviDuo werkt met de ABC-methode Je kiest zelf of je van het hele ABC gebruik maakt of alleen waar jij behoefte aan hebt. Dankzij de ABC-methode is het slagingspercentage van de cliënten die ingeschreven stonden voor Relatiebemiddeling inmiddels opgelopen tot 80%! 

Activiteiten 
Vorige week gaf ik voor het eerst de workshop Weet hoe je Date tijdens het Valentijnsfeest. De deelnemers kregen maar liefst 10 tips voor een succesvolle eerste ontmoeting. Cupido was druk bezig om diverse harten in vuur en vlam te zetten....lees het verslag van die avond maar!

Bij de organisatie van de activiteiten heb ik inmiddels hulp erbij gekregen met als resultaat een volle agenda staat met nieuwe single activiteiten:  En nu de meerdaagse single activiteiten:
  • 20 t/m 22 maart Weekend-yoga-meditatie in Duitsland. In hetzelfde fantastische B&B als het wandelweekend van oktober
  • 1 t/m 4 mei Wandelweekend Spier. Mooie wandelingen, leuk gezelschap, overnachten in een luxe boerderij en verwend worden voor een goede kok. 
  • 18 t/m 25 mei Wandelweek Madeira. Nog voor de reis begon sloeg de vonk over tussen 2 deelnemers waardoor 2 plekken beschikbaar zijn gekomen.
  • 12 t/m 15 juni (Wadloop) Weekend Ameland. Inmiddels hebben al 8 singles zich aangemeld. Wees er op tijd bij als je mee wilt. Boek dit weekend met of zonder het wadlopen. 
Tussen deze gevarieerde activiteiten staat vast wel iets wat je leuk vindt. Ik ben benieuwd naar welke activiteit jij gaat <<Voornaam>>. Om teleurstellingen te voorkomen, meld je bijtijds aan voor de activiteit(en). Meer informatie staat op de website

Alle singles zijn welkom om mee te doen aan de activiteiten. Dus je hoeft niet eerst lid te worden. Singles die zijn ingeschreven voor Relatiebemiddeling en singles die lid zijn van de Activiteiten Club betalen de ledenprijs.

Bemiddeling
Na Valentijnsdag had ik veel inschrijvingen voor relatiebemiddeling. Wil jij ook hulp bij het vinden van jouw partner? Stuur mij dan een e-mail met je telefoonnummer, dan bel ik je om een afspraak in te plannen voor het intakegesprek bij jou thuis.
Wil je eerst een gratis kennismakingsgesprek bij mij op kantoor? Maak dan nu zelf een afspraak in mijn online agenda

Coaching 
Wil je liever zelf jouw levenspartner vinden? Op ieder potje past een dekseltje! Maar waar vind je jouw passende dekseltje? Ik kan je daarbij helpen. Stuur een e-mail met jouw telefoonnummer als je een coachingsgesprek of een VIP Dating Consult wilt inplannen. 

Doorsturen
Weet je iemand die deze nieuwsbrief ook leuk zou vinden? Stuur hem of haar deze mail toe via FORWARD. Dank je wel!

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Help mij en LIKE IndiviDuo op FaceBook!
Copyright © 2015 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp