Copy
Use this area to offer a short teaser of your email's content. Text here will show in the preview area of some email clients.
Beste <<Voornaam>>,

Vorige week vond de tweede Tour d'Amour plaats. Met diverse oldtimers en cabrio's reden we door Drenthe en picknickten we bij de draaiende molen van Gieterveen onder een stralend zonnetje. Neem een kijkje op de website voor een verslag, foto's en reacties van de deelnemers van deze toertocht.

Tijdens een activiteit zie ik geregeld dat er een klik ontstaat tussen sommige deelnemers. Daarna wordt vaak niets met dit gevoel gedaan. Een enkele keer wordt via mij geprobeerd om weer met elkaar in contact te komen. In een groep valt het ook niet mee om elkaar echt goed te leren kennen. Telefoonnummers uitwisselen is een goede stap om een vervolg afspraak te maken. De blog gaat over het eerste afspraakje. 

Want welke signalen geven aan dat het oké is voor een man om een vrouw de eerste kus te geven? Bestaan deze signalen, ook al zijn ze subtiel? Sommige mannen zijn bang dat ze de eerste zoen geven op het verkeerde moment en daarmee alles verpesten. Over het algemeen wordt het niet gewaardeerd door de dames als ze in het begin van de date al worden gezoend. Dus mannen, maak je daar het eerste half uur maar niet druk over. Zoenen op een date kan moeilijk zijn, omdat je Lees verder →.

Wil je ook aan activiteiten meedoen? De eerstvolgende activiteit is over 2 weken, op zondag 1 juli. We gaan dan Skûtsje Zeilen vanuit Heeg. Het is niet nodig om zeilervaring te hebben. Inmiddels is de eerste boot al bijna vol. Het zou mooi zijn als we met twee Skûtsjes het water op zouden kunnen, dan kan ik de deelnemers op leeftijd indelen. Op dit moment hebben voornamelijk vrouwen veel belangstelling voor dit uitje. Vrouwen die zich vanaf nu aanmelden, worden voorlopig op de wachtlijst geplaatst totdat voldoende mannen zich hebben aangemeld. Mannen meld je nu aan, dan kan ik een tweede boot gaan regelen!

Verder kan je je opgeven voor:
• 30 juni t/m 7 juli Wandelweek in Oostenrijk. Geef je snel op, want anders is het chalet vol.
• 3 augustus Single Zeilavond op het IJsselmeer.
• 15 t/m 16 september Wadlopen naar Ameland.
• 16 februari 2013 Theatervoorstelling: Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus.

Heb je belangstelling voor één of meer van deze activiteiten? Meld je dan aan via de website. Daar vind je ook meer informatie. Je kan lid worden van de ActiviteitenClub, maar dat is niet noodzakelijk.
 
Ken je iemand die wellicht geïnteresseerd is in Relatiebemiddeling of in de activiteiten van IndiviDuo? Klik dan op stuur door naar een vriend. Hiermee help je mijn missie om voor singles een passende partner te vinden.

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel
 Relatiebemiddeling
 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet : www.IndiviDuo.nl 
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01
Copyright © 2012 Relatiebemiddelingsbureau IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp