Copy
Hallo <<Voornaam>>,

Onlangs heb ik het boek “Ik ben oké, jij bent een sukkel” van Berthold Gunster gelezen. Het boek gaat erover dat je beter kan stoppen om mensen te veranderen. Accepteer hoe ze zijn. Van dit boek heb ik het volgende geleerd:

Als je iemand goed spiegelt, zal je gesprekspartner je na afloop een sterker gevoel geven dat je goed contact met elkaar hebt gehad dan wanneer je niet (goed) spiegelt. Als mensen goed gespiegeld worden, vinden ze het gesprek leuker en gezelliger. Ook de tijd lijkt sneller voorbij te gaan. Jouw gesprekspartner heeft het gevoel...(lees verder)

Na de Week van de EENZAAMHEID de oplossing: Leren Contact maken
Vorige week was de week van de Eenzaamheid. Deze week kan men stappen gaan ondernemen om van de eenzaamheid af te komen. Geregeld zag ik dat singles het lastig vonden om contact te maken. Daarom zocht ik een LifeCoach die daar in het verleden ook mee had geworsteld: Saqib Hussain.
Saqib heeft zich verdiept in de kunst van het flirten. Uit eigen ervaring weet hij hoe lastig het was om contact te maken. Het allergrootste probleem was in contact te komen met vrouwen die hij bijzonder leuk vond. Inmiddels zijn deze problemen voor hem verleden tijd. Nu wil hij deze kennis graag met anderen delen. Samen met Saqib heb ik een workshop ontwikkeld om singles bewust te maken van het flirten en versieren. Hierna kunnen mensen dit veel effectiever in de praktijk toepassen.

Tijdens deze workshop leert men welke randvoorwaarden van belang zijn om effectief te kunnen flirten. De workshop bestaat uit theorie- en praktijkvoorbeelden. Na een dag gevuld met theorie en praktische oefeningen zijn de deelnemers veel beter in staat om contact te maken met onbekenden. Iedereen kan de kunst van het flirten en versieren leren!
Op zondag 9 oktober 2011 van 10:00 uur tot 18:00 uur wordt in Best Western Hotel de Jonge in Assen de workshop Dating Essentials gegeven. De workshop Dating Essentials is bedoeld voor singles die minimaal 25 jaar oud zijn en graag de kunst van het flirten en versieren willen leren. En voor mensen die hun angst voor afwijzing willen overwinnen waardoor ze het contact met leuke mannen/vrouwen mislopen.

De workshop wordt gegeven door een man en een vrouw aan mannen en vrouwen tegelijkertijd. Door hun eigen expertise vullen de trainers elkaar aan. De workshop wordt gratis gegeven. Wel betaalt men voor de lunch, het drinken en de zaalhuur. Op de website http://www.LoveCollege.nl staat meer informatie over de workshop. Aanmeldingen via de website of bel 06-28633962.

Voor veel mensen is ook het aanmelden voor zo’n workshop een enorme grote stap. Voor deze mensen is het wellicht goed te weten dat de jongste deelnemer die zich voor 9 oktober heeft aangemeld 25 jaar is en de oudste 73 jaar. Tip: meldt u samen met een andere single aan zodat u samen naar de workshop kunt gaan!

IndiviDuo biedt ook andere activiteiten aan.
Nu kan je je aanmelden voor: Zeilavond op 14/10, Zeilweekend 15/10 tot 16/10, Wandeltocht 30/10, Salsa middag 13/11 en Workshop Voetreflextherapie op 18/12.

Via http://www.individuo.nl/activiteiten/ kun je je aanmelden bij de activiteit van jouw keuze.

Ken je iemand die geïnteresseerd zou kunnen zijn in Relatiebemiddeling of in de activiteiten van IndiviDuo? Klik dan op stuur door naar een vriend. Hiermee help je mijn missie om het geluk voor singles te vergroten.

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel


Relatiebemiddeling
 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet : www.IndiviDuo.nl 
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Copyright © 2011 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.