Copy
Kerstgeschenk
Is dit bericht niet goed leesbaar?
Lees verder op internet

Beste <<Voornaam>>,

Sinds *|OPTIN_DATE|* lees je al mijn nieuwsbrieven en om je daarvoor te bedanken wil ik jou gratis een half uur coaching aanbieden. Jij mag zelf aangeven waar dit gesprek over gaat. Voorbeelden zijn: wie past goed bij mij, waarom ziet niemand mij staan of waar vind ik mijn geliefde.
Neem je mijn kerstgeschenk aan? Vergroot jouw kansen om sneller de liefde van je leven te ontmoeten en plan een afspraak in

Single Activiteiten:
Heb je zin om er in 2017 samen op uit te gaan? Meld je dan nu aan voor de onderstaande uitjes:

Vakantie of een lang weekend: Relatiebemiddeling 
Wil jij in het nieuwe jaar je laten inschrijven voor relatiebemiddeling en zo in contact komen met singles die al veel overeenkomsten met jou hebben? Als je mij een e-mail stuurt, dan neem ik na de feestdagen contact met je op om een afspraak in te plannen voor een intakegesprek bij jou thuis.

Twijfel je nog of heb je vragen? Kies dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op kantoor in Gieterveen. Het is mogelijk om deze afspraak zelf in te plannen in mijn digitale agenda.  

Fijne Kerstdagen en een gelukkig 2017!

Hartelijke groet,

Joyce Boerkoel


Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01


Ps. Misschien lees je dit en is Relatiebemiddeling het laatste wat je nodig hebt in je leven nu. Dat kan natuurlijk. Ken je iemand voor wie Relatiebemiddeling een uitkomst zou kunnen zijn? Stuur deze mail dan snel door. Je zou er het verschil in iemands leven mee kunnen maken.  

Copyright © 2016 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.Stuur door naar een vriendBijwerken aanmelding | unsubscribe 

Email Marketing Powered by Mailchimp