Copy
Naar wie ben je op zoek?
Beste <<Voornaam>>,

Vorige keer ging mijn blog over wie je bent en wat je te bieden hebt. Nu gaat het over naar wie je op zoek bent. Door mijn werk als Matchmaker ontmoet ik verschillende singles.

Een kleine groep singles heeft geen idee welke partner bij ze past. Meestal hebben zij niet veel ervaring op het gebied van relaties. Anderen weten zeker dat ze een partner nodig hebben die heel anders is dan wie ze zelf zijn. Want anders wordt het wel heel saai denken ze. Lees verder →

Vanavond gaat een groep singles in de trein op zoek naar een partner. Ik heb een speeddate georganiseerd in een stilstaande trein waar in een sneltreinvaart singles elkaar ontmoeten. Het is altijd weer spannend! Tot 14:00 uur vandaag kan je je nog aanmelden. In de trein is nu nog plaats voor 2 vrouwen en 3 mannen!
Na het speeddaten gaan we dansen op jaren '80 en '90 muziek verzorgt door de DJ's van ShowTime Feesten. Dit feest is niet alleen voor singles. Het feest begint om 21:00 uur en vindt plaats in PartyTown Assen. Daar gaan we ook speeddaten.

De komende tijd bied ik ook andere activiteiten aan:

• Wandelweekend Zuid-Drenthe 9 november
• Kleurrijke Workshop in Finsterwolde zodat je er nog beter uit gaat zien op 18 november
• 10 kilo lichter dat lukt jou ook! Werkt lijnen niet? Ontdek wat wel leidt tot succes in Assen op 22 november
• Maak jij ook zo makkelijk contact? In Valthe introduceren 2 coaches methodes om werkelijk contact te maken op 25 november
• Skiweek Oostenrijk 15 t/m 22 december 2012
• Theatervoorstelling in Groningen: Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus 16 februari 2013 (nog een paar kaarten beschikbaar)

Heb je belangstelling voor één of meer van deze activiteiten? Meld je dan aan via de website. Daar vind je ook meer informatie. Wil je ledenkorting, word dan lid van de ActiviteitenClub.

Ken je iemand die wellicht geïnteresseerd is in Relatiebemiddeling of in de activiteiten van IndiviDuo? Klik dan op stuur door naar een vriend. Hiermee help je mijn missie om voor singles een passende partner te vinden.

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel
 Relatiebemiddeling
 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet : www.IndiviDuo.nl 
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01
Copyright © 2012 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp