Copy
7 tips om je doel te bereiken
Hallo <<Voornaam>>,

En hoe was de jaarwisseling? Heb je goede voornemens gemaakt voor het nieuwe jaar?

Ik wel! Op 1 januari was ik klaarwakker toen ik bedacht dat 2015 het jaar wordt waarin ik mijn boek ga schrijven. Een spannend gevoel. Help je mij bij het voltooien van mijn boek door mij af en toe te vragen hoe het schrijven vordert? Mijn 2e goede voornemen is weer te beginnen met mediteren (ook al is het maar 5 minuten) en te blijven hardlopen. Dus sprong ik mijn bed uit, trok mijn sportkleren aan en ging 5 minuten mediteren en daarna een half uur rennen. Een goed gevoel om zo het jaar te beginnen. 

Het blog gaat over het bereiken van jij wilt en als voorbeeld heb ik telkens genomen hoe ik het aanpak om te blijven hardlopen. Veel mensen in mijn omgeving stoppen namelijk met hardlopen en ik merk dat ik zelf allerlei trucs toepas die jij wellicht ook kan toepassen.

Blog

“Wie veel wil, die moet ook veel”. Dit is een uitspraak van onze buurman die wij hier in huis vaak herhalen. Krijg jij ook de kriebels van het woord moeten? We moeten al zoveel! En als iets moet dan is het meteen al minder leuk. Wil je iets doen, dan klinkt dat meteen veel prettiger voor jezelf en krijg je er veel meer zin in. Maar als je het niet uitvoert wat je allemaal wil, dan is dat ook weer jammer. Jij wilt toch ook dat 2015 een jaar wordt om nooit meer te vergeten? Daarom deel ik mijn eigen 7 tips om je doel te bereiken: Lees verder →

Film cadeau
Nog maar 45 personen hebben hun gegevens aangepast en hun bedankje gekregen. Ik vind het fijn als jij dat ook nog doet (als je dat nog niet gedaan hebt), dan weet ik bijvoorbeeld of je nog single bent en wat je leeftijd is. Mocht ik net een tekort hebben aan iemand van jouw leeftijd voor een bepaalde activiteit of een ander bijzonder aanbod wil doen, dan kan ik speciaal jou benaderen (of ik hoef jou juist niet lastig te vallen). 
Vul jij jouw gegevens aan? Als bedankje krijg je daarna meteen de link naar een filmpje met tips dat ik heb opgenomen!  

IndiviDuo werkt met de ABC-methode (activiteiten/bemiddeling/coaching)
IndiviDuo bestaat nu 4 jaar. De meeste singles die zich laten inschrijven voor Relatie Bemiddeling willen een relatie rustig opbouwen en beginnen met een Lat relatie. Als de relatie goed is willen sommigen overwegen om te gaan samenwonen. Het slagingspercentage is op dit moment 74% en is zo hoog doordat de singles die zich laten inschrijven een uitgebreid intakegesprek krijgen waardoor ze beter weten naar wie ze op zoek zijn. Hierdoor komt het voor dat sommigen vrij snel na de inschrijving zelf een partner ontmoeten. Indien een aangeboden match niet succesvol was, hoor ik graag waarom niet. Dit is voor mij en voor de cliënt een leermoment; ik kan daarna meestal een betere match aanbieden en de cliënt weet beter naar wie hij/zij op zoek is. Ook de combinatie met de single activiteiten die ik aanbied en coaching maakt dat veel singles dankzij IndiviDuo een passende partner vinden. 

Activiteiten 
De weersvoorspellingen voor morgen zijn al wat beter geworden zag ik. Wandel jij dan ook mee met de Nieuwjaarswandeling in Bourtange <<Voornaam>>? We lopen 's middags 8 km en verzamelen in ‘s Lands Huys om 13.30 uur. Vorige week heb ik de wandeling voorgelopen en het is een mooie route door een gebied waar veel koeien en paarden komen. De grond wordt goed bemest....goed schoeisel dat vies mag worden is aan te raden voor deze wandeling. Vooraf aanmelden hoeft niet.

Of doe mee met één van deze activiteiten: 
  • 11 februari Kleurrijke workshop in Finsterwolde voor een succesvolle 1e indruk.  
  • 14 februari VALENTINE´S DAY “THE PARTY” in Assen. Een feest voor singles (met speciale Single Area) en niet-singles met 2 DJ´s, een grote band, een echte Vrijgezellenveiling, een buffet, de workshop Weet hoe je Date, etc.. Aanmelden is inmiddels mogelijk. Tijdelijk krijg je met de code  FRBCBJ746 korting! 
  • 18 mei 2015 Wandelweek Madeira. Inmiddels hebben voldoende singles zich aangemeld voor deze reis. Had jij je ook willen aanmelden? Dat kan alsnog! Je komt dan op de reservelijst te staan. Het is heel goed mogelijk dat sommige aangemelde deelnemers in mei 2015 geen single meer zijn en liever niet meegaan.  
Om teleurstellingen te voorkomen, meld je bijtijds aan voor de activiteit(en). Op de website vind je meer informatie. Alle singles zijn welkom om mee te doen aan de activiteiten en eerst lid worden is niet nodig. Singles die zijn ingeschreven voor Relatiebemiddeling en singles die lid zijn van de Activiteiten Club betalen de ledenprijs.

Bemiddeling

Wil je dat ik je help bij het vinden naar een passende partner? Als je mij een e-mail stuurt met je telefoonnummer, dan bel ik je om een afspraak in te plannen voor een kennismakingsgesprek of een intakegesprek. Nu kan je ook zelf een kennismakingsgesprek inplannen in mijn online agenda

Coaching 
Wil je een relatie en vind je liever zelf jouw levenspartner? Laat je hierbij ondersteunen, want als je weet wie bij je past en waar je hem of haar kunt vinden, ontmoet je sneller een passende partner. Dit is dé manier om je bewust te worden naar wie je op zoek bent. Mail je me als je toe bent aan een coachingsgesprek of een VIP Dating Consult

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Help mij en LIKE IndiviDuo op FaceBook!
Copyright © 2015 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp