Copy
Hallo <<Voornaam>>,

Buiten in het zonnetje schrijf ik deze tekst. De geur van de bloemen (sneeuwkleed) achter mij en het gezoem van een wesp doen mij denken aan de zomer. Heerlijk om van de zonnestralen te genieten.

De lezers van het Dagblad van het Noorden in Drenthe hebben mij vast wel uitbundig lachend in krant zien staan eergisteren. Die foto is gemaakt tijdens de workshop Dating Essentials op 11 september. Chantal Bakker heeft die dag de workshop bijgewoond en er een mooie rapportage over gemaakt. In mijn blog staat het volledige artikel.
Op 9 oktober in Assen wordt wederom deze workshop gegeven om te leren hoe je makkelijker contact kunt maken. De daarop volgende Dating Essentials vindt in de Randstad plaats op 6 november. We zoeken nog een locatie hiervoor.

Regelmatig krijg ik de vraag of de workshop Dating Essentials alleen voor singles is. Dat is nog steeds de eerste insteek: we verwachten dat de meeste deelnemers single zijn.
Wil je gratis tips over flirten ontvangen? Laat dan je naam en emailadres achter op http://www.LoveCollege.nl.

Inmiddels is er weer een nieuwe activiteit bijgekomen: Salsa dansen op 13 november. Tijdens deze activiteit leer je de beginselen van de Salsa.
Op 18 december wordt de workshop Voetreflextherapie gegeven. Hou deze dag gereserveerd als je deze geweldige behandeling wilt leren. Uit eigen
ervaring kan ik vertellen dat het ook heerlijk is als er op je voeten geoefend wordt!

Nu kan je je aanmelden voor:

  • Workshop Dating Essentials
  • Zeilavond
  • Zeilweekend
  • Wandeltocht
  • Salsa middag
  • Workshop Voetreflextherapie

Zie je er tegenop om alleen naar deze activiteiten te gaan? Neem dan een andere single mee.
Via http://www.individuo.nl/activiteiten/ kun je je aanmelden bij de activiteit van jouw keuze.

Het aantal inschrijvingen voor relatiebemiddeling is weer toegenomen. De laatste weken heb ik het drukker dan ooit!

Ken je iemand die geïnteresseerd zou kunnen zijn in Relatiebemiddeling of in de activiteiten van IndiviDuo? Klik dan op stuur door naar een vriend. Hiermee help je mijn missie om het geluk in de wereld te vergroten.

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel


Relatiebemiddeling
 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet : www.IndiviDuo.nl 
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Copyright © 2011 Relatiebemiddelingsbureau IndiviDuo, All rights reserved.