Copy
Goede voornemens?
Is dit bericht niet goed leesbaar?
Lees verder op internet

Beste <<Voornaam>>,

Allereerst wens ik je een liefdevol 2017 toe. Ik hoop van harte dat al jouw dromen gerealiseerd worden en dat je gaat doen wat je altijd al graag wilde doen. 
Wil jij dat jouw dromen uitkomen <<Voornaam>>? Volg dan deze 3 tips op! 

Kerstgeschenk
Inmiddels hebben veel singles mijn Kerstgeschenk al aangenomen. Sommigen combineren het half uur coaching heel slim met een intakegesprek bij hun thuis. Wil jij ook mijn cadeau aannemen en ben je daar niet toegekomen? Het uitpakken kan tot en met 8 januari! 

Single Activiteiten:
Heb je zin om er in 2017 samen op uit te gaan? Meld je dan nu aan voor de onderstaande uitjes:

Vakantie of een lang weekend: Relatiebemiddeling 
Is het jouw droom om in 2017 een passende partner vinden? Ik kan je helpen en je in contact brengen met singles die al veel overeenkomsten met jou hebben als jij je laat inschrijven voor relatiebemiddeling. Stuur je mij een e-mail <<Voornaam>>? Dan neem ik contact met je op om een afspraak in te plannen voor een intakegesprek bij jou thuis. Je mag mij ook bellen (06-28633962)

Twijfel je nog of heb je vragen? Kies dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op kantoor in Gieterveen. Het is mogelijk om deze afspraak zelf in te plannen in mijn digitale agenda.  


Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel


Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01


Ps. Misschien lees je dit en is Relatiebemiddeling het laatste wat je nodig hebt in je leven nu. Dat kan natuurlijk. Ken je iemand voor wie Relatiebemiddeling een uitkomst zou kunnen zijn? Stuur deze mail dan snel door. Je zou er het verschil in iemands leven mee kunnen maken.  

Copyright © 2017 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.Stuur door naar een vriendBijwerken aanmelding | unsubscribe 

Email Marketing Powered by Mailchimp