Copy
Het verhaal van de echo
Beste <<Voornaam>>,

Dit verhaal kwam ik tegen op Facebook. Ik vond het een mooi verhaal en wil het graag met je delen.
Een man en zijn zoon lopen in het bos, plotseling struikelt de jongen en omdat hij een scherpe pijn voelt, roept hij: "Ahhhh". Met grote verbazing hoort hij daarna een stem vanuit de bergen, die ook "Ahhhh" roept. De jongen is nieuwsgierig geworden, dus roept hij: "Wie ben jij?", maar het enige antwoord dat hij terugkrijgt is: "Wie ben jij?" Hij wordt kwaad en roept daarom: "Je bent een lafaard!", waarop de stem antwoordt: "Je bent een lafaard!" Daarop kijkt de jongen naar zijn vader, en vraagt: "Papa, wat gebeurt hier?" Lees verder →

Vorige week wandelde ik met 15 singles in de warmte in een prachtige omgeving. Lees zelf het verhaal maar.

Mooie verhalen vertellen kan iedereen met een beetje oefening. In workshops kan je ook goed oefenen en aan de slag met je persoonlijke vaardigheden. Kijk maar eens naar de pagina met alle workshops. Je kan bijvoorbeeld aan de slag met jouw Kijk op Geluk, Belemmerende Overtuigingen, Aantrekkingskracht, Kookkunsten, leren hoe je jouw Perfecte Partner ontmoet en de verschillen tussen mannen en vrouwen beter leren begrijpen. Genoeg variatie, toch?

Wil je een avond zeilen? Op 2 augustus kan je met de Bounty het Markermeer op. Het is een mooie boot met witte dwarsgetuigde zeilen. Je mag helpen, maar dat is zeker niet verplicht.
Het laatste weekend van augustus ga ik wadlopen naar Schier. Daar blijven we overnachten in een appartement. Als je niet van wadlopen houdt, kan je ook een weekend naar Schiermonnikoog. We verblijven allemaal bij elkaar in dezelfde appartementen. Tijdens jouw verblijf op Schier kan je ook nog workshops volgen als je dat wilt. Ga je ook mee naar dit waddeneiland <<Voornaam>>? Carpoolen is mogelijk. Meld je snel aan, want voor het wadlopen kunnen nog maar 4 personen mee en de appartementen zijn bijna vol.

Houd je van golfen of wil je het een keertje proberen? Kom dan naar de Golfclinic in Veendam op 15 september. Een leuke middag met een etentje voor een aantrekkelijke prijs.
Verder de Hardlooptraining op het programma. 3 zondagochtenden conditie opbouwen met een sportieve groep singles in oktober. Misschien ontmoet je wel een maatje waar je daarna verder mee kan gaan lopen. 

Heb je belangstelling voor één of meer van deze activiteiten? Meld je dan aan via de website. Daar vind je ook meer informatie. Wil je ledenkorting, word dan lid van de ActiviteitenClubOf schrijf je in voor persoonlijke relatiebemiddeling. Eerst een gratis kennismakingsgesprek kan ook. Bel me maar voor een afspraak 06 - 28 633 962.

Ken je iemand die wellicht geïnteresseerd is in Relatiebemiddeling of in de activiteiten van IndiviDuo? Stuur deze mail door naar een vriend. Hiermee help je mijn missie om voor singles een passende partner te vinden.

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel
 Relatiebemiddeling
 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet : www.IndiviDuo.nl 
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01
Copyright © 2013 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp