Copy
Ben jij Knuffelbaar?
Hallo <<Voornaam>>,

Misschien schrikt deze e-mail je wel af. Ik hoop het niet. Niet iedereen houdt zo van knuffelen. Maar ik denk dat we dat allemaal van nature wel fijn vinden! 

Bijzondere actie nummer 1
Wegens een overschot aan inschrijvingen voor relatiebemiddeling geldt tot 1 mei de Lente Actie. Ontdek of jij in aanmerking komt voor deelname aan deze actie! 

Bijzondere actie nummer 2
Wil je op 28 maart knuffelen? In Groningen, Emmen en Winschoten worden Free Hugs uitgedeeld en daar komen vast nog een paar plaatsen bij! Lijkt het jou ook bijzonder om mij hieraan mee te doen? Lees waar we elkaar ontmoeten op www.individuo.nl/free-hugs/

Blog
Knuffelen is voor de één heel normaal en voor anderen iets wat ze helemaal niet gewend zijn. Vroeger werd ik vast wel geknuffeld als baby, maar dat kan ik mij natuurlijk niet meer herinneren. In het gezin waarin ik opgroeide werd gewoon niet geknuffeld. En ben je niet gewend om geknuffeld te worden, dan ga je dat ook niet makkelijk bij anderen doen.

Anderen aanraken deed ik eigenlijk ook nooit. Ja, wel om een hand te geven of zo, maar verder niet in de loop van een gesprek. Een vriend(in) een knuffel geven bij de ontmoeting en afscheid, dat deed ik gewoon niet. Daar dacht ik ook helemaal niet over na! Lees verder →  

IndiviDuo werkt met de ABC-methode
Beslis zelf waar jij behoefte aan hebt: Activiteiten 
Op 8 maart vond de Single Sunday Movie plaats. Met 21 singles zag ik in Pathé de indrukwekkende film `Wild`. Het leverde na de film interessante gespreksstof op en ik zag wat vonken overspringen... Met een paar knuffels nam ik afscheid van de deelnemers. 

De laatste plekken voor de Tai Chi Training vanmiddag in Haren zijn voor 2 mannen. Je hoeft hiervoor geen ervaring met Tai Chi te hebben! Zie het als een ideale mogelijkheid om uit te vinden of dit iets voor je is.

Andere activiteiten die op de agenda staan zijn: En nu de meerdaagse single activiteiten:
  • 18 t/m 25 mei Wandelweek Madeira. Nog 2 plekken beschikbaar. 
  • 12 t/m 15 juni Weekend Ameland. Boek dit weekend met of zonder wadlopen. De aanmeldingen lopen goed, nog maar plek voor 8 personen! 
Doe mee en ontmoet andere singles. Meld je snel aan voor de activiteit(en). Voor meer informatie, kijk op de website

Iedereen die single is, is van harte welkom om mee te doen aan de activiteiten. Eerst lid van de Activiteiten Club hoeft niet. Leden die bij de Activiteiten Club staan ingeschreven of voor Relatiebemiddeling krijgen meestal korting en betalen slechts de ledenprijs.

Bemiddeling
Nu de lente is begonnen, begint het bij veel singles te kriebelen. Jij wilt vast ook knuffelen en het liefste met iemand die echt bij je past, jouw maatje!
Wil je je laten inschrijven voor relatiebemiddeling, stuur mij dan een e-mail met je telefoonnummer, dan bel ik jou om een afspraak in te plannen voor een intakegesprek bij je thuis. 


Coaching 
Zelf jouw levenspartner vinden gaat sneller met een beetje hulp tijdens een coachingsgesprek of een VIP Dating Consult. Soms is één gesprek al voldoende om inzicht te krijgen waar je hem/haar vindt, wat jouw valkuilen zijn en wie goed bij jou past. Stuur mij een e-mail met je telefoonnummer als je een afspraak wilt inplannen.

HELP
Ik vind het geweldig als je mij wilt helpen. Dat kan je doen door bijvoorbeeld printjes te maken van de poster waarop de huidige activiteiten staan. Je kunt deze poster gewoon op A4 papier afdrukken en de strookjes onderaan inknippen en ophangen in bijvoorbeeld de plaatselijke supermarkt.

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Help mij en LIKE IndiviDuo op FaceBook!
Copyright © 2015 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp