Copy
Onbewuste en bewuste signalen
Is dit bericht niet goed leesbaar?
Lees verder op internet
Beste <<Voornaam>>,

Net als je overweegt om bijvoorbeeld een andere auto te kopen van merk X en model Y, zie je overal auto’s rondrijden van merk X en model Y. En als je net gescheiden bent en totaal geen normaal gesprek met je ex kunt aangaan, kom je overal mensen tegen die in hetzelfde schuitje zitten. Herken je dit ook? Lees dan hier verder.

Single Activiteiten
Het is mogelijk om zelf een activiteit te organiseren en te plaatsen op de website. Een uitleg daarvoor staat hier. Je treft hierdoor uitjes aan waar ik NIET bij aanwezig ben, zodat ik meer tijd heb om leuke matches te maken. Kijk op de website voor alle activiteiten. Voorbeelden van activiteiten van anderen zijn: Onderaan elk uitje staat achter Organisator wie de activiteit organiseert. Wil je naar een activiteit die ik heb georganiseerd en waar ik zelf ook aan meedoe, ga dan naar bijvoorbeeld:
  • 15 mei Een nieuw begin op weg naar je relatie. <<Voornaam>>, wellicht krijg je via een opstelling meer helderheid op je vraag over een toekomstige relatie. 
  • 12 juni Tour d´Amour VI, de zesde toertocht met picknick door Drenthe. 
  • 17 juli Wandeling Rolde door o.a. het Balloërveld en de Kampsheide. 
Wil je ontdekken hoe de 1e indruk, 2e en 3e indruk werkt? Wil je daadwerkelijk singles ontmoeten? En wil je handvatten om de verschillen tussen mannen en vrouwen beter te begrijpen? Kom dan naar de workshop Liken, Swipen of Toehappen. We geven de workshop nog 3 keer: 
Of ga naar de Wadden:
  • 30 mei-3 juni Midweek Ameland Geniet met z´n tienen van het eiland, de wellnessboerderij en de kookkunsten van de kok (nog plek voor 4).
  • 3-6 juni Weekend Ameland nog 4 plekken beschikbaar!
  • 9-12 september Wadlopen bij Schier. Een unieke tocht over het wad van Schiermonnikoog en verblijf het hele weekend op het eiland.  
Relatiebemiddeling 
Een leuke relatie is uiteindelijk toch wat iedereen wil? Ik kan je helpen bij jouw zoektocht! Relatiebemiddeling is mogelijk vanaf € 45 per maand. Kijk naar de mogelijkheden en kies wat bij jou past zoals Zilver (Relatiebemiddeling zonder coaching) of Goud (Relatiebemiddeling inclusief coaching). 

Wil je een afspraak inplannen voor Relatiebemiddeling? Stuur dan een e-mail met jouw telefoonnummer dan neem ik contact met je op. Eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek aangaan kan ook. Hiervoor kan je zelf een afspraak inplannen in mijn digitale agenda

 
Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel


Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Copyright © 2016 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.Stuur door naar een vriendBijwerken aanmelding | unsubscribe 

Email Marketing Powered by Mailchimp