Copy
Datingsite of Relatiebureau
Beste <<Voornaam>>,

Regelmatig krijg ik de vraag of ik niet veel last heb van de vele datingsites. Er zijn er zoveel, dat sommigen door de bomen niet meer het bos zien. Laatst vertelde een dame mij dat ze een tijdje op een site zat en dat bleek een site te zijn voor mensen die al een relatie hadden en een minnaar of minnares zochten. Deze single dame was echter op zoek naar een partner voor haar alleen en zat duidelijk niet op de juiste website. Lees verder →

De website van IndiviDuo wordt telkens voller met elke 2 weken een nieuw blog en alle verslagen van de activiteiten die ik heb aangeboden. Heb je de laatste verslagen al gelezen? Op 13 januari wandelde ik met maar liefst 27 singles! En afgelopen maandag gaf Bert Stoop de workshop Belemmerende Overtuigingen. Door de slechte weersomstandigheden kon niet iedereen komen. Vandaar dat op 28 januari deze workshop weer is gepland. 

Vanavond kan je leren flirten in Plaza Danza in Groningen. Voor jou is op dit moment nog een plaatsje beschikbaar. Laat je het mij nog even weten of je ook komt? 
Deze Workshop Flirten is speciaal bedoeld voor singles. De rest van de avond staat in het teken van het Dansen en is voor iedereen toegankelijk. 
Eventueel kan je de Salsa leren of opfrissen. In 2 zalen worden verschillende muziekstijlen gedraaid: Showtime Feesten zorgt voor 80s en 90s muziek beneden en boven ga je voor de Salsa, Kizomba, Bachata, Mengue en Zouk. Ben je naar de Workshop Flirten geweest, dan kan je meteen aan de slag met wat je geleerd hebt!
De hele avond kost slechts € 7,- inclusief de workshops als je je van te voren aanmeldt.
 
Verder staan de volgende activiteiten nu ingepland:

• Workshop Belemmerende Overtuigingen 28 januari (nog 2 plaatsen beschikbaar)
• Stijldansavond Stadskanaal 9 februari. Ook geschikt voor singles die nog niet kunnen dansen door de proefles vooraf.
• De Kracht van Manifestatie 24 februari 
• De musical Aspects of Love 10 maart 
• Wandelen & Dineren op 16 maart
• 50 Tinten Rood Proeverij Assen 17 maart: een dag met meerdere workshops 
zodat je daarna makkelijker een nieuwe relatie begint
• Skiweek Oostenrijk 23 t/m 30 maart
• Kleurrijke workshop Finsterwolde 4 april 
• Triatlon de Hunze Gieterveen 21 april: Fieten, Appeltaart testen en Wandelen 
• Workshop Kijk op Geluk, Groningen

Heb je belangstelling voor één of meer van deze activiteiten? Meld je dan aan via de website. Daar vind je ook meer informatie. Wil je ledenkorting, word dan lid van de ActiviteitenClub.

Ken je iemand die wellicht geïnteresseerd is in Relatiebemiddeling of in de activiteiten van IndiviDuo? Klik dan op stuur door naar een vriend. Hiermee help je mijn missie om voor singles een passende partner te vinden.

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel
 Relatiebemiddeling
 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet : www.IndiviDuo.nl 
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01
Copyright © 2013 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp