Copy
Use this area to offer a short teaser of your email's content. Text here will show in the preview area of some email clients.
Hallo <<Voornaam>>,

Voor 2012 wens ik jou veel liefde, gezondheid en geluk toe. Zoveel mensen wensen elkaar geluk toe vandaag en de komende dagen. Kennelijk wil iedereen het liefst dat wijzelf en de mensen om ons heen gelukkig zijn. Wat is geluk eigenlijk? Volgens woordenboeken is “geluk” een gunstige loop van omstandigheden, voorspoed, boffen of een aangenaam gevoel van tevredenheid. Volgens onderzoekers zijn er drie soorten geluk te onderscheiden: Lees verder »

De laatste activiteit van IndiviDuo was op 2e Kerstdag. Dit keer georganiseerd en begeleid door 2 dames. Ik heb positieve berichten er over gelezen en gezellige foto's gezien. Ze staan al op de website.   
  • Binnenkort ga ik de Winterwandeling in Orvelte voorbereiden. Het plan is om op 5 februari 's middags zo'n 8 km te gaan wandelen en daarna op te warmen bij de kachels van 't Stokertje. 
  • Op 22 januari beginnen de Salsa lessen in Emmen. Vier zondagmiddagen krijg je les voor in totaal slechts € 35,-. Je kunt je daar nu voor opgeven.
  • In Grolloo wordt op 11 februari een Single Dansavond georganiseerd samen met Samen Actief.
  • Vanaf 17 maart begint de skiweek voor singles in Oostenrijk. De aanmeldingen beginnen nu binnen te komen. Het chalet heeft een beperkt aantal kamers. Vol=vol! 

Voor meer informatie voor deze activiteiten en voor aanmeldingen ga naar: www.individuo.nl/activiteiten of bel 06 - 28 633 962.

Ken je iemand die geïnteresseerd zou kunnen zijn in Relatiebemiddeling of in de activiteiten van IndiviDuo? Klik dan op stuur door naar een vriend. Hiermee help je mijn missie om het geluk voor singles te vergroten.Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel
 Relatiebemiddeling
 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet : www.IndiviDuo.nl 
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Copyright © 2012 Relatiebemiddelingsbureau IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp