Copy
Eeuwige Trouw
Beste <<Voornaam>>,

De "sexy" zanger Meatloaf moet beloven eeuwig te gaan houden van de zangeres. Kan je zoiets eigenlijk wel beloven? Stel dat je een eeuwigdurende verbintenis aangaat, wat doe je dan als het gevoel van verbondenheid verdwenen is? Lees hoe Bert Stoop hierover denkt in het blog "Eeuwige Trouw".

Activiteiten
Vorige week vond de BlindMATCH plaats. Het speeddaten in het donker was succesvol met tenminste één match! Daarna lekker dansen op de muziek van DJ Berry en nog meer singles ontmoeten. We hadden nog wat Glow in the Dark sticks over zodat velen versierd konden worden (met armbandjes)....

Kom je op Valentijnsdag naar de Bistro aan het Bos <<Voornaam>>? Wandelen, buffet met lokale streekproducten, live muziek en gezelligheid. Je bent van harte welkom!

Maar liefst 3 workshops vinden binnenkort plaats in Groningen: Of ga een lang weekend mee naar een Waddeneiland:
  • 3 juni Weekend Ameland met of zonder wadlopen. Al 9 aanmeldingen voor het wadlopen (max 12 kunnen mee met de wadloopgids)!
Bemiddeling of Coaching
Ben je op zoek naar een maatje en kom je hem of haar niet vanzelf tegen? Ik kan je helpen bij het vinden van een passende partner. Om een afspraak in te plannen is het handig om mij een e-mail te sturen met jouw telefoonnummer dan bel ik jou. Eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek kan ook. Hiervoor kan je zelf een afspraak inplannen in mijn digitale agenda

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Help mij en LIKE IndiviDuo op FaceBook!
Copyright © 2016 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp