Copy
Zelfvertrouwen vergroten 
Beste <<Voornaam>>,

Onlangs heb ik een filmpje laten maken voor op mijn website. Ik had dit nooit eerder gedaan en vond het best spannend. Veel mensen denken dat ik veel zelfvertrouwen heb, maar ik stelde het maken van een filmpje maandenlang uit. Dit keer gaat mijn blog over hoe je je zelfvertrouwen vergroot.  

Het wel of niet hebben van zelfvertrouwen maakt een enorm verschil. Je voelt jezelf de moeite waard en je vind dat je recht hebt op geluk als je voldoende zelfvertrouwen hebt. Bovendien ga je erop uit en je gaat je mogelijkheden ontdekken en ontwikkelen. Ook heb je dan een realistische kijk op je eigen mogelijkheden zodat je niet gefrustreerd bent over de dingen die je niet kunt. En je voelt je je verantwoordelijk voor de successen en tegenvallers in je leven. Volgens Van Dale is zelfvertrouwen “Het vertrouwen dat je in of op jezelf hebt. Het is het vertrouwen dat je op eigen krachten taken en mogelijke hinderpalen aankan.”

Kortom zelfvertrouwen werkt positief door in alle aspecten van je leven en is een belangrijke voorwaarde voor geluk. Het is het verschil tussen een leven vol angst en onzekerheden en een bruisend en rijk leven vol energie en leuke ervaringen. Deze 8 tips vergroten je zelfvertrouwen direct Lees verder →.

Vandaag hebben we een hele dag gezeild vanuit Heeg met een skûtsje. Het verslag vind je op http://www.individuo.nl/vorige-activiteiten/.

Lijkt het je ook leuk om te zeilen? Dan kan je je opgeven voor een zeilavond op het IJsselmeer. Op 6 juli en op 3 augustus vertrekt het romantische zeilschip De Bounty 
vanaf de Bataviahaven in Lelystad.
Verder kan je je aanmelden voor:
• 15 t/m 16 september Wadlopen naar Ameland.
• 16 februari 2013 Theatervoorstelling: Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus.

Heb je belangstelling voor één of meer van deze activiteiten? Meld je dan aan via de website. Daar vind je ook meer informatie. Je kan lid worden van de ActiviteitenClub,
maar dat is niet noodzakelijk.
 
Ken je iemand die wellicht geïnteresseerd is in Relatiebemiddeling of in de activiteiten van IndiviDuo? Klik dan op stuur door naar een vriend. Hiermee help je mijn missie om voor singles een passende partner te vinden.

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel
 Relatiebemiddeling
 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet : www.IndiviDuo.nl 
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01
Copyright © 2012 Relatiebemiddelingsbureau IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp