Copy
De klik verklaard
Beste <<Voornaam>>,

Nadat ik iemand heb gekoppeld, krijg ik natuurlijk ook te horen of de match succesvol was. 77% van alle ingeschreven cliënten vindt binnen een jaar een passende partner. Is een match niet succesvol dan vertellen ze mij vaak dat er "geen klik" is. Wanneer heb je wel of geen Klik? Ik vroeg het aan de Psychologe Eva Alberts en zij schreef voor mij het blog dit keer.  

Blog
Waarom vind je iemand leuk? En waarom werkt de ene relatie wel en de andere niet? Vaak hoor je dan mensen zeggen; ‘je hebt gewoon een klik, of niet’. Iedereen vindt weer iets anders belangrijk in een (potentiële) liefdespartner, dus het is moeilijk om te zeggen wat dan dé klik veroorzaakt. Maar vanuit de psychologie kunnen we wel het één en ander verklaren.

De driehoekstheorie van liefde (Sternberg, 2004) gaat ervan uit dat liefde kan bestaan uit drie verschillende componenten: Lees verder →  

IndiviDuo werkt met de ABC-methode: Maak van het hele ABC gebruik of alleen waar jij behoefte aan hebt.

Activiteiten 
Wil je erop uit voor een dagje of een middag? Bekijk dan deze single activiteiten:. Of kies voor een single weekend of week Tijdens single activiteiten ontmoet je op een ontspannen manier singles waar je al een overeenkomst mee hebt en dat geeft een band. Meld je snel aan voor de activiteit(en) of kijk eerst voor meer informatie op de website

Alle singles zijn van harte welkom om mee te doen aan de activiteiten. Eerst lid van de Activiteiten Club hoeft niet. Leden die bij de Activiteiten Club staan ingeschreven of voor Relatiebemiddeling krijgen meestal korting en betalen slechts de ledenprijs.


Bemiddeling
Ben jij single en wil je mijn hulp bij het vinden van een serieuze relatie? Kom dan nu in actie. Kies je ervoor om je meteen te laten inschrijven voor relatiebemiddeling, stuur mij dan een e-mail met jouw telefoonnummer, dan bel ik je om een intakegesprek in te plannen bij je thuis. 


Coaching 
Zelf jouw levenspartner vinden waarmee je een klik voelt, gaat sneller na een coachingsgesprek of een VIP Dating Consult. Soms is één gesprek al voldoende om inzicht te krijgen waar je hem/haar vindt, wat jouw valkuilen zijn en wie goed bij jou past. Stuur mij een e-mail met je telefoonnummer als je een afspraak wilt inplannen.

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Help mij en LIKE IndiviDuo op FaceBook!
Copyright © 2015 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp