Copy
De ideale Single Reis
Beste <<Voornaam>>,

Volgende maand gaan veel mensen op vakantie. Sommigen willen dan graag wat vakantietips krijgen en anderen willen liever direct een Single Reis boeken. Om in kaart te krijgen wat de wensen aangaande single reizen zijn, heb ik een enquête daarvoor opgesteld en de resultaten geanalyseerd in het blog. Laat je mij weten of je het eens bent hiermee? 

Blog
Vakanties vind ik heerlijk, maar ik weet dat sommige singles daar anders over denken. Zij willen liever niet alleen op reis of het 5e wiel aan de wagen zijn. Daarom heb ik een enquête opgesteld over Single Reizen. Nu weet ik wat de wensen zijn van de invullers van deze enquête en dit wil ik graag met je delen. Lees verder →  

IndiviDuo werkt met de ABC-methode: Maak van het hele ABC gebruik of alleen waar jij behoefte aan hebt.

Activiteiten 
Vorige week vrijdag was het prachtig weer en daarna sloeg het weer om. Die avond ging ik zeilen met een groep singles... Heb je het verslag al gelezen?

Wil je erop uit voor een dagje of een middag? Bekijk dan deze single activiteiten:. Of kies voor een single weekend of week: Tijdens single activiteiten ontmoet je op een ontspannen manier singles waar je al een overeenkomst mee hebt; je hebt dezelfde interesses! Meld je snel aan voor de activiteit(en) of kijk eerst voor meer informatie op de website

Alle singles zijn van harte welkom om mee te doen aan de activiteiten. Eerst lid van de Activiteiten Club hoeft niet. Leden die bij de Activiteiten Club staan ingeschreven of voor Relatiebemiddeling krijgen meestal korting en betalen slechts de ledenprijs.


Bemiddeling
Ben jij single en wil je mijn hulp bij het vinden van een serieuze relatie, zodat je binnenkort ook met je partner op vakantie kunt gaan? Kom dan nu in actie. Kies je ervoor om je meteen te laten inschrijven voor relatiebemiddeling, stuur mij dan een e-mail met jouw telefoonnummer, dan bel ik je om een afspraak in te plannen voor een intakegesprek bij je thuis. 


Coaching 
Zelf jouw levenspartner vinden gaat sneller na een coachingsgesprek of een VIP Dating Consult. Soms is één gesprek al voldoende om inzicht te krijgen waar je hem/haar vindt, wat jouw valkuilen zijn en wie goed bij jou past. Stuur mij een e-mail met je telefoonnummer als je een afspraak wilt inplannen.

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Help mij en LIKE IndiviDuo op FaceBook!
Copyright © 2015 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp