Copy
Hallo <<Voornaam>>,

Mannen met een dure sportauto mogen dan sneller een romantisch afspraakje regelen, vrouwen zien hen niet als ‘relatiemateriaal’, zo blijkt uit Amerikaans onderzoek. Dit meldt de Britse omroep BBC. Onderzoekers in de Amerikaanse staten Texas en Minnesota deden een test met bijna duizend proefpersonen om erachter te komen wat voor signalen het koopgedrag van mannen en vrouwen afgeeft.

De Amerikaanse onderzoekers kwamen erachter dat mannen die een flitsende, dure auto kopen, zoals een Porsche, gewilder zijn dan dezelfde mannen die een niet-luxe auto, zoals een Honda Civic, aanschaffen. Maar, ...(lees verder)

Kennelijk geven we meer signalen af dan dat we denken. Door de juiste signalen af te geven, heb je een grotere kans dat je eerder een geschikte partner vindt.
Vandaag sprak ik een mevrouw die de workshop Dating Essentials had gevolgd. Ze vertelde mij dat ze aan het experimenteren was gegaan met wat ze geleerd had.
Door overduidelijk aan haar haar te zitten, had de man naast haar heel snel in de gaten dat ze met hem aan het flirten was. Leuk te horen dat het werkt!

Inschrijven bij IndiviDuo vergroot jouw kans op geluk. Ook tijdens een activiteit zou je de liefde van jouw leven tegen kunnen komen.
Welke activiteiten staan nu ingepland?

  • Een wandeltocht van 12 km op zondag 30 oktober. We vertrekken vanaf Herberg De Fazant in Oudemolen, volgen de Drentsche Aa en wandelen door het bos en over de hei. De ideale manier om de Wintertijd ingaan. 
  • Wil je de Salsa wel eens dansen? Op 13 november kan je 's middags deze dans leren in Emmen. Tussendoor genieten we van de tapas.
  • Last van je schouders of nek? Leer op 18 december hoe je een schouder-nek-massage geeft en natuurlijk ontvang je ook zo'n ontspannende massage.

Via http://www.individuo.nl/activiteiten/ lees je meer over deze activiteiten en kun je je aanmelden.

Ken je iemand die geïnteresseerd zou kunnen zijn in Relatiebemiddeling of in de activiteiten van IndiviDuo? Klik dan op stuur door naar een vriend. Hiermee help je mijn missie om het geluk voor singles te vergroten.

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel


Relatiebemiddeling
 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet : www.IndiviDuo.nl 
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Copyright © 2011 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.