Copy
Verhaal over oordelen
Beste <<Voornaam>>,

Dit keer wil ik graag een oud verhaal over Oordelen met je delen. Het lijkt mij een mooi begin van een 3-luik over oordelen. 

Een boer had een prachtig paard, dat hij nooit had willen verkopen. Op een dag was het paard verdwenen uit de stal. ‘Wat een ongeluk!’ riepen de dorpelingen in koor. ‘Wat vreselijk voor je dat je je paard kwijt bent! Had je het nou maar verkocht!’
‘Ach,’ zei de boer, ‘of het slecht is, weet ik niet. Ik weet alleen dat het paard uit de stal verdwenen is.’
Een week later kwam het paard terug, en het bracht vijftien wilde paarden met zich mee. ‘Wat een geluk!’ riepen de dorpelingen. ‘Wat fijn voor je dat je zoveel paarden hebt!’ Lees verder →

Veel mensen hebben wel een mening over mijn blogs. Als ze het mij vertellen of mailen, dan hoor ik overwegend positieve verhalen. Je mag gerust jouw mening geven onder mijn blogs. Ook als je het niet eens bent met mij, mag je dat vermelden. Ik vind het leuk als mijn blogs tot leven komen door reacties van anderen!

Je hebt vast wel eens mijn verslagen gelezen over de activiteiten die ik in het verleden heb georganiseerd. Daar is jouw reactie ook van harte welkom. Vorige week was ik naar het theater in Groningen met 12 singles. Ik vond het een leuke voorstelling die Huub Stapels gaf. De week daarvoor heb ik heerlijk gedanst in Stadskanaal. Dankzij de proeflessen is mijn stijldanskunst weer opgefrist. Ben jij al een keertje of meerdere malen bij een activiteit van IndiviDuo geweest? Zo ja, zou je dan jouw ervaringen willen delen met de anderen? Dat vinden anderen vast leuk om te lezen.

Ik ben heel benieuwd naar de workshop De Kracht van Manifestatie van morgenmiddag. Diverse singles die ik nog niet eerder heb ontmoet komen dan naar Groningen. Wil je ook komen? Je kunt je nu nog aanmelden.

De maand februari is al weer bijna voorbij. In maart staan maar liefst 4 activiteiten ingepland. Wil je mee, meld je dan bijtijds aan! 
Dit zijn de activiteiten van de komende tijd:

• De musical Aspects of Love 10 maart. Wil je mee? Meld je dan binnen een week aan.
• Wandelen & Dineren op 16 maart in de stad Groningen. Tot 1 maart kan je je opgeven. 
• 50 Tinten Rood Proeverij Assen 17 maart. Voor 9 maart aanmelden om mee te kunnen proeven.
• Skiweek Oostenrijk 23 t/m 30 maart
• Kleurrijke workshop Finsterwolde 4 april 
• Triatlon de Hunze Gieterveen 21 april: Fieten, Appeltaart testen en Wandelen. Ook als je geen appeltaart bakt, ben je welkom.

• Skûtsje Zeilen II 26 mei. Leuke activiteiten zijn er om herhaald te worden!
• Tour d’Amour III 23 juni. Weet je een leuke locatie voor de picknick of vertrek? 
• Wadloopweekend Schiermonnikoog 31 augustus 

Voor deze workshops is nog geen datum vastgesteld. Hebben voldoende deelnemers zich aangemeld, dan wordt een datum geprikt: 
• Workshop Kijk op Geluk
• Workshop M/V leren begrijpen
• Workshop Belemmerende overtuigingen

Heb je belangstelling voor één of meer van deze activiteiten? Meld je dan aan via de website. Daar vind je ook meer informatie. Wil je ledenkorting, word dan lid van de ActiviteitenClub.

Ken je iemand die wellicht geïnteresseerd is in Relatiebemiddeling of in de activiteiten van IndiviDuo? Klik dan op stuur door naar een vriend. Hiermee help je mijn missie om voor singles een passende partner te vinden.

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel
 Relatiebemiddeling
 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet : www.IndiviDuo.nl 
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01
Copyright © 2013 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp