Copy
Bindingsangst?
Is dit bericht niet goed leesbaar?
Lees verder op internet

Beste <<Voornaam>>,

50% van de bevolking is veilig gehecht en de rest ervaart bepaalde angsten om een duurzame relatie aan te gaan. Gelukkig is die angst niet voor iedereen even sterk en hoef je niet helemaal perfect te zijn om relaties aan te gaan!

De angsten kunnen per persoon verschillen. Bij bindingsangst ontbreekt het aan vertrouwen in anderen. Wil je weten of je last van deze angst hebt? Lees dan het artikel.

Nieuwe Single Activiteiten:

Workshops:
  • Kijken naar Relaties tijdens thema-optellingen (nog 2 aanmeldingen en we prikken een datum)
  • Workshop met jezelf verbonden voelen (nog 1 aanmelding en we prikken een datum)
  • Workshop Belemmerende Overtuigingen
  • Workshop Kijk op Geluk om nog gelukkiger te worden.
  • Workshop m/v leren begrijpen
  • Kleurrijke workshop voor een geweldige 1e indruk
Voor al deze workshops geldt dat in overleg met de aangemelde deelnemers een datum wordt vastgesteld waarop de meesten kunnen. Aanmelden en meer informatie gaat via deze link.

Relatiebemiddeling 
Mijn agenda blijft goed gevuld met kennismakingsgesprekken en met intakegesprekken! Heeft dat met het warme weer te maken? Wil je ook een afspraak maken voor relatiebemiddeling? Kijk naar de mogelijkheden en kies wat bij jou past zoals Zilver  (Relatiebemiddeling zonder coaching) of Goud (Relatiebemiddeling inclusief coaching). 

Voor het inplannen van een afspraak voor Relatiebemiddeling kan je mij bellen (06-28633962) of een e-mail sturen met jouw telefoonnummer dan neem ik contact met je op. Eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek aangaan kan ook. Hiervoor kan je zelf een afspraak inplannen in mijn digitale agenda
 

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel


Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01


Ps. Misschien lees je dit en is Relatiebemiddeling het laatste wat je nodig hebt in je leven nu. Dat kan natuurlijk. Ken je iemand voor wie Relatiebemiddeling een uitkomst zou kunnen zijn? Stuur deze mail dan snel door. Je zou er het verschil in iemands leven mee kunnen maken.  

Copyright © 2016 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.Stuur door naar een vriendBijwerken aanmelding | unsubscribe 

Email Marketing Powered by Mailchimp