Copy
Hallo <<Voornaam>>,

Deze email gaat over een workshop die ik voor singles organiseer. Heb je geen belangstelling, maar ken je iemand die wel geïnteresseerd zou kunnen zijn? Klik dan op stuur door naar een vriend. Hiermee help je mijn missie om het geluk in de wereld te vergroten. Hartelijk bedankt, Joyce

Op zondag 11 september van 10:00 uur tot 18:00 uur wordt in Assen de workshop Dating Essentials gegeven. Tijdens deze workshop leer je welke randvoorwaarden van belang zijn om goed te kunnen daten. Na een dag gevuld met theorie en praktische oefeningen zal je hierna veel beter in staat zijn om te flirten, versieren en te daten.

Is je antwoord op de onderstaande vragen JA is, dan is de workshop Dating Essentials iets voor jou!
  • Vind je het moeilijk om met nieuwe mensen te flirten/versieren/daten (of een leuk contact te leggen dat leidt  tot een leuke date)?
  • Worstel je met de vraag hoe jezelf te presenteren en hoe je het beste jezelf aan de ander kan verkopen?
  • Vind je het moeilijk om uit je comfortzone te treden en ben je ook heel bang voor afwijzing?
  • Maak je je wel eens zorgen dat je gewoon geen leuk persoon tegen zult komen?
  • Loop je een hoop leuke mannen/vrouwen mis door je eigen onzekerheid of weet je niet wat je moet doen om hem/haar naar jou toe te trekken?
De workshop wordt gegeven door een man en een vrouw aan mannen en vrouwen tegelijkertijd. Wij zijn de trainers: Saqib en Joyce. Door onze eigen expertise vullen we elkaar aan. 
Saqib heeft zelf veel ervaring opgedaan met flirten, versieren en daten in de afgelopen 10 jaar. Hij is een expert op dit vlak zowel theoretisch als praktisch.
Joyce heeft een Relatiebemiddelingsbureau en kan goed aanvoelen wat voor een persoon tegenover haar staat en wat voor persoon bij die persoon weer goed past. Ze heeft mensen zien opbloeien door positieve verandering in hun leven te brengen zoals meer vertrouwen en het verleden een betere plek te geven.

Om deel te nemen, ga voor dinsdag 6 september naar het aanmeldformulier. Het aantal plaatsen is beperkt, dus reageer snel! Minimum leeftijd 25 jaar.

Deze workshop ter waarde van € 750,- wordt nu gratis aangeboden. Het enige wat je betaalt zijn de kosten voor de ruimte, eten en drinken.

Prijs:       € 49,- inclusief koffie/thee en lunchbuffet
Locatie:  Best Western Hotel de Jonge, Assen

Hartelijke groet,
Saqib & Joyce


Relatiebemiddeling
 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet : www.IndiviDuo.nl 
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01
Copyright © 2011 Relatiebemiddelingsbureau IndiviDuo, All rights reserved.