Copy
Feestdagen doorkomen als single
Beste <<Voornaam>>,

Alleen zijn met Kerst of Oud en Nieuw is iets waar veel singles tegen op zien. Wat kun je doen om het leuk te hebben tijdens de feestdagen? Laat je inspireren door deze 10 tips: 

10 Tips voor de Feestdagen
Tip 1. Zoek het gezelschap op van anderen, zeker als je al zo vaak alleen zit. Ik kan me indenken dat je als single niet tussen stelletjes wilt zitten. Zorg dat het gezelschap waar je de feestdagen mee doorbrengt Lees verder →

Vorige Activiteiten 
Voor de Workshop Aura's zien en voelen was veel belangstelling. De groep was eigenlijk net iets te groot vond ik. Dat liefde opbloeit bij activiteiten was duidelijk te zien!
En eerder die week vond de Workshop Belemmerende Overtuigingen plaats waar open, eerlijk en zonder oordeel ervaringen werden gedeeld.

Activiteiten 
  • 15 december: Try-out van de Workshop met jezelf verbonden voelen. Ik ga zelf ook naar de workshop en laat je weten hoe ik het ervaren heb. (Volgeboekt)
  • 19 december vindt de Kookworkshop plaats in Groningen. Tot en met dit weekend is aanmelden nog mogelijk. Heb je het menu al gelezen? Om te watertanden! Ga je mee samen kokkerellen <<Voornaam>>?
  • 16-1-'16 BlindMATCH: Speeddaten in het Donker in Groningen. De aanmeldingen komen nu goed op gang na het artikel in het DvhN en het interview op Simone FM! Te bekijken en te beluisteren op de website.
  • 20 januari. Workshop M/V leren begrijpen in Groningen. (Nog 4 plekken vrij!)
Of geef jezelf een korte vakantie cadeau: Op de website vind je meer informatie over de activiteiten. Lijkt het je leuk om mee te gaan, meld je dan meteen aan! Eerst lid te worden van de Activiteiten Club of je laten inschrijven voor Relatiebemiddeling kan ook, dan krijg je meestal korting en betaal je slechts de ledenprijs.

Kennismakingsgesprek

Overweeg je een inschrijving voor relatiebemiddeling en wil je eerst kennis komen maken? Je bent van harte welkom bij mij op kantoor in Gieterveen. Een afspraak maken voor het kennismakingsgesprek kan je doen wanneer het jou uitkomt via mijn digitale agenda. Bellen (06-28633962) of mailen is ook prima!

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Help mij en LIKE IndiviDuo op FaceBook!
Copyright © 2015 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp