Copy
Happy Singles
Beste <<Voornaam>>,

Valentijnsactie
Op Valentijnsdag hebben 24 dames en 12 heren zich aangemeld voor een gratis inschrijving. Inmiddels heb ik één vrouw en één man uitgekozen. Als tegenprestatie schrijven zij op de website van IndiviDuo over hun ervaringen gedurende hun inschrijving. Ik ben heel benieuwd!
  
Blog
Geregeld ontmoet ik singles die zeggen dat ze “Happy Single” zijn. Ze zeggen dat ze heel gelukkig zijn in eentje en niet op zoek naar iemand zijn. Als ze mij de gelegenheid geven om door te vragen, dan kom ik meestal snel achter de oorzaak. In een vorige relatie is dan iets gebeurd en dat is vaak iets naars. Ze zijn in vorige relaties gekwetst.

De mannen zijn zichzelf kwijtgeraakt. Ze hebben zich heel lang aangepast aan hun partner om de relatie zo lang mogelijk goed te houden. Hij cijfert zichzelf weg om de relatie te redden. Als ze tenslotte toch uit elkaar gaan, weet de man niet meer wat hij zelf leuk vindt. Hij moet zichzelf helemaal opnieuw gaan leren kennen. Bovendien weet hij niet meer Lees verder →

Activiteiten 
Maar liefst 30 singles kwamen op 8 februari speeddaten. Daaruit zijn maar liefst 10 matches ontstaan! Bij het verslag en de foto's staan reacties van speeddaters die het gevoel hadden dat ze die avond hun Muze of Valentijn gevonden hadden.  

Heb jij jouw Valentijn nog niet gevonden? Of weet je niet hoe je ziet of laat zien dat je iemand leuk vindt? Kom dan naar de Flirtworkshop op 1 maart in het Stadshuys in Assen. In de gezellige zaal boven Ballorig leer ik je hoe je makkelijker contact maakt. Tijdens de workshop heb je al veel andere singles ontmoet om samen naar de Single Night te gaan. Ik raad iedereen aan om ook naar de Flirtworkshop te komen! Kom jij ook <<Voornaam>>?

Nog meer activiteiten staan nu ingepland:

 • Wandeling Appelscha 16 maart, aanmelden is niet nodig
 • Happy Single Sunday, Purmerend 23 maart, een dag vol workshops variërend van golfen tot flirten
 • Hardlooptraining 30 maart, 6 & 13 april in Veendam, voor beginnende en ervaren sportievelingen
 • Kruiden Zoeken & Koken, Beerta 27 april (max 14 deelnemers, dus meld je bijtijds aan)

Workshops
Of doe mee aan één van de Workshops om je persoonlijk te ontwikkelen. Lijkt een workshop je interessant, meld je dan aan. Hebben we voldoende aanmeldingen, dan prikken we een datum waarop zoveel mogelijk aangemelde deelnemers kunnen komen. 

 • Ont-dek je aantrekkingskracht
 • Aura’s zien en voelen
 • Kijk op Geluk (nog 2 aanmelding en we prikken een datum)
 • Belemmerende Overtuigingen (nog 1 aanmelding en we prikken een datum)
 • Perfect Partner Plan
 • Workshop M/V leren begrijpen (nog 2 aanmelding en we prikken een datum)
 • Kleurrijke workshop
Vakanties
Heb je nog geen plannen voor een vakantie? Dit zijn reizen speciaal voor singles:
 • Macedonië 24 juni t/m 1 juli of
 • Macedonië 25 juli t/m 1 augustus eventueel met vitaliteitsprogramma 
Aanmeldingen
Heb je belangstelling voor één of meer van de activiteiten? Meld je dan aan via de website. Daar vind je ook meer informatie. Wil je ledenkorting, word dan lid van de ActiviteitenClub. Of schrijf je in voor persoonlijke relatiebemiddeling, dan help ik je met het vinden van een passende partner. Eerst een gratis kennismakingsgesprek kan ook. Stuur je mij een mailtje met jouw telefoonnummer? Dan bel ik je om een afspraak in te plannen.

Ken je iemand die wellicht geïnteresseerd is in Relatiebemiddeling of in de activiteiten van IndiviDuo? Stuur deze mail door naar een vriend. Hiermee help je mijn missie om voor singles een passende partner te vinden. 
 

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel
 Relatiebemiddeling
 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01
Copyright © 2014 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp