Copy
Relatie Balans gezocht
Beste <<Voornaam>>,

In een goede relatie krijg je ongeveer evenveel als dat je geeft waardoor de relatie in balans blijft. Iedereen is tevreden totdat blijkt dat de relatie niet meer in evenwicht is. Doordat mannen en vrouwen anders denken, raakt de relatie uit balans en dat kan zelfs al op een eerste ontmoeting gebeuren!

Blog
Of we willen of niet, iedereen werkt met een puntensysteem in relaties. Als je iets hebt gekregen, dan staat de ander “in de plus” en doe je sneller iets terug om het puntensysteem weer in evenwicht te krijgen. Het puntensysteem werkt in liefdesrelaties, maar ook in vriendschappen, tussen kennissen en collega’s, etc.. Ik noem het punten, maar je kan het ook waarde, credit, tegoed ofzo noemen. Lees verder →  

IndiviDuo werkt met de ABC-methode: Maak van het hele ABC gebruik of alleen waar jij behoefte aan hebt.

Activiteiten 
Op 7 augustus was het voor het eerst mogelijk om op zeilschip Bounty te blijven overnachten na de Single Sunset Cruise. Het werd een bijzondere avond! 
Zondag 9 augustus liep ik samen met 28 singles in de warmte de Zomerwandeling Spier vanaf "De Boslounge". 

Wil je ook erop uit voor een dagje of een middag? Bekijk dan deze single activiteiten:
  • 30 augustus Tour d’Amour vanaf de Fraeylemaborg in Slochteren. Inmiddels hebben 18 dames en 12 heren zich aangemeld voor deze geheel verzorgde dag. Aanmelden kan tot 28 augustus: vrouwen komen voorlopig op de wachtlijst te staan tot meer mannen zich hebben aangemeld.
  • 5 september Single Sunset Cruise vanaf Lelystad 
  • 20 september Fietszondag Appelscha voor een "Rondje Noord" van 40km 
Of kies voor een single weekend of week: Tijdens single activiteiten ontmoet je andere singles terwijl je samen iets onderneemt waardoor iedereen zich snel op z'n gemak voelt. Meld je snel aan voor de activiteit(en) of kijk eerst voor meer informatie op de website

Alle singles zijn van harte welkom om mee te doen aan de activiteiten. Eerst lid van de Activiteiten Club hoeft niet. Leden die bij de Activiteiten Club staan ingeschreven of voor Relatiebemiddeling krijgen meestal korting en betalen slechts de ledenprijs.


Bemiddeling
Ben jij single en wil je mijn hulp bij het vinden van een serieuze relatie? Kom dan nu in actie. Kies je ervoor om je meteen te laten inschrijven voor relatiebemiddeling, stuur mij dan een e-mail met jouw telefoonnummer, dan bel ik je om een intakegesprek in te plannen bij je thuis. 


Coaching 
Zelf jouw levenspartner vinden waarmee je een klik voelt, gaat sneller na een coachingsgesprek of een VIP Dating Consult. Soms is één gesprek al voldoende om inzicht te krijgen waar je hem/haar vindt, wat jouw valkuilen zijn en wie goed bij jou past. Stuur mij een e-mail met je telefoonnummer als je een afspraak wilt inplannen.

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Help mij en LIKE IndiviDuo op FaceBook!
Copyright © 2015 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp