Copy
Wil je mij helpen veranderen?
Beste <<Voornaam>>,

Veranderingen zijn voor veel mensen spannend. Voor mij geldt dit ook. Ik heb allerlei plannen met IndiviDuo die ik al een tijdje voor me uit aan het schuiven ben. IndiviDuo is zo gegroeid de laatste jaren dat ik daar hulp bij zoek. Relatiebemiddeling in Drenthe en Groningen plus de activiteiten voor singles is best veel werk geworden met alle andere taken erom heen. Uitstellen brengt mij niet verder en ik wil nog meer betekenen voor singles. Vandaar dat ik nu met mensen in gesprek ben en nog mensen zoek die dezelfde visie hebben. Ik kan heel wat hulp gebruiken vandaar mijn hulpvragen hieronder. Ik hoop dat je mij met 1 of 2 punten wilt helpen. Alvast hartelijk bedankt!

Hulp gevraagd
 1. Ik heb wat ideeën voor de toekomst waar ik graag jouw mening over wil weten. Wil je helpen? Vul dan deze vragenlijst in.
 2. Ik zoek naar iemand die mij wil helpen met de activiteiten die ik organiseer voor IndiviDuo. Het zou mooi zijn als de evenementen nog beter bezocht gaan worden. Ben je geïnteresseerd, neem dan contact met mij op.
 3. Ken jij iemand die single is? Wil je dan deze mail doorsturen naar één of meerdere singles? Hiermee help je mijn missie om voor singles een passende partner te vinden. 
Blog
De blog is dit keer een verhaaltje over een rivier en gaat over veranderingen.
Er was eens een riviertje dat aan de rand van een uitgestrekte woestijn terecht kwam. Er sprak een stem tot hem: ‘Ga gerust verder.’ Maar het riviertje was bang voor het onbekende en bang voor verandering. Ook al wilde het graag meer water hebben en een beter leven leiden, het wilde liever niet veranderen. Het durfde geen risico te nemen. Nogmaals sprak de stem tot het riviertje: ‘Als je deze stap niet durft te zetten, zul je nooit te weten komen wat je aankunt. Vertrouw erop dat je... Lees verder →

Activiteiten 
De opkomst voor de Hilarische Flirtshow was groter dan verwacht. Met 15 dames en 15 heren werd het een afwisselende, grappige en leerzame avond. Na de voorstelling werd het ook druk op de dansvloer! Wil je de lezen hoe anderen de avond ervaren hebben? Lees dan het verslag.

De komende week staan voor de verandering 3 activiteiten op de agenda! Daar zit vast wel iets tussen dat jou aanspreekt <<Voornaam>>.  
 1. Donderdagavond 5 juni is een openluchtconcert bij Poolshoogte in Odoorn. Vooraf gaan we picknicken en als tijd over is, gaan we tussendoor even wandelen in het bos. De kosten zijn slechts € 15,- inclusief een kaartje voor het klassieke concert.
 2. Vrijdagavond 6 juni is dé avond voor liefhebbers van zeilen. In de Bataviahaven bij Lelystad ligt de Bounty klaar om de zeilen te hijsen.
 3. Zaterdagmiddag 8 juni op 1e Pinksterdag wandelen we 10 km vanaf Zeijen.
Voor de wandeling is aanmelden NIET verplicht. Voor de andere activiteiten wel graag van te voren aanmelden.

Nog 3 activiteiten staan op de website:
 • 22 juni Tour d’Amour IV vanuit Zeegse, een tourrit met oldtimers en cabrio's
 • 29 juni Kanotocht met picknick Annen speciaal voor singles van 25-45 jaar
 • 31 augustus Skûtsje Zeilen Heeg
Workshops
Drie workshops staan op de website. Toevallig allemaal in Groningen: 
 1. 28 september Workshop Aura’s zien en voelen
 2. 12 oktober Workshop Contact maken en Houden
 3. 2 november Merengue Workshop
Of doe mee aan een andere Workshop om je persoonlijk te ontwikkelen. Lijkt een workshop je interessant, meld je dan aan. Hebben we voldoende aanmeldingen, dan prikken we een datum waarop zoveel mogelijk aangemelde deelnemers kunnen komen.

Vakanties
Ik heb begrepen dat het Single Weekend in Duitsland vorige week een succes was. Zelf was ik daar niet bij. In oktober ga ik wel mee naar Duitsland om te wandelen.   
Lijkt het jou ook leuk om samen een weekend of week weg te gaan met andere singles?
 • Macedonië 27 juni t/m 4 juli
 • Macedonië 25 juli t/m 1 augustus eventueel met vitaliteitsprogramma 
 • (Wadloop) Weekend Schiermonnikoog 22 t/m 25 augustus 2014 (al veel aanmeldingen en bijna vol voor wadlopers)
Aanmeldingen
Heb je belangstelling voor één of meer van deze activiteiten? Meld je dan aan via de website. Daar vind je ook meer informatie. Wil je ledenkorting, word dan lid van de ActiviteitenClub. Of schrijf je in voor persoonlijke relatiebemiddeling. Eerst een gratis kennismakingsgesprek kan ook. Mail of bel je me om een afspraak in te plannen? 

NIEUW: VIP Dating Consult
Wil je liever zelf op zoek naar een passende partner? Dan is een VIP Dating Consult wellicht iets voor jou, <<Voornaam>>. Tijdens een dagdeel krijg jij alle hulp die je nodig hebt om makkelijker een relatie aan te gaan. We besteden alleen aandacht aan wat jij nodig hebt, bijvoorbeeld “wie past bij mij” of “hoe spreek ik een onbekende aan”. Na dit dagdeel heb je meer vaardigheden en inzicht om een blijvende relatie aan te gaan.
Bij deze sessie zijn geen anderen aanwezig. Je krijgt alle aandacht van mij over die onderwerpen waar jij hulp bij nodig hebt. Wat vind je van dit aanbod? 


Hartelijke groet,

Joyce Boerkoel


 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Help mij en LIKE IndiviDuo op FaceBook!
 
Copyright © 2014 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp