Copy
Deze nieuwsbrief staat dit keer in het kader van Actief zijn of willen zijn.
Beste <<Voornaam>>,

Positieve Veranderingen
"Rust roest". Daarom is de website van IndiviDuo aangepast en responsive gemaakt en nu is de website ook op smartphone en tablet goed zichtbaar, de tekst leesbaar en het menu functionerend.

Mensen ervaren meer geluk als ze een passende partner hebben gevonden voor een blijvende relatie. IndiviDuo draagt actief z'n steentje daaraan bij. Help mee en klik op de website (rechts) op vind ik leuk. Dank je wel.

Blog
Bijna alle singles die ik tegenkom, willen samen met een leuke partner erop uit. Met een toekomstige partner verwachten ze allerlei dingen samen te gaan ondernemen. De wensen zijn hetzelfde, maar mannen en vrouwen verschillen vaak in hoe actief ze nu zijn.

Vrouwen zijn over het algemeen actiever dan mannen. Vrouwen gaan er graag regelmatig op uit, hebben vaak meerdere hobby's en spreken vaak af met meerdere goede vriendinnen. Mannen vinden het leuk om er op uit te gaan en doen dat graag samen met hun (toekomstige) partner, ze hebben soms een hobby en zelden een echte hartsvriend of -vriendin.

Natuurlijk is niet iedereen hetzelfde en geldt dit niet voor iedereen, maar het bovenstaande maak ik vaak mee. De meeste vrouwen staan anders in het leven dan de meeste mannen. Ontmoet zo'n actieve single vrouw een single man die wat minder actief is, dan merken beiden al snel dat Lees verder →

Activiteiten 
Het Skûtsje zeilen ging vorige week niet door het herfstachtige weer. We hebben dit uitje uitgesteld tot 31 augustus. 
Vanavond vindt een unieke voorstelling plaats in Pand 17 in Assen de "Hilarische Flirtshow". Het is grappig en leerzaam. Na de show is nog alle tijd om met elkaar kennis te maken onder het genot van een drankje en jaren ’60 en ’70 muziek. Voor een tientje heb je een leuke avond. Jij komt toch ook vanavond <<Voornaam>>? Meld je nu aan als je dat nog niet gedaan hebt.

Het weer werkt weer mee voor al deze buitenactiviteiten!
 • 5 juni Muziek in het Bos, een concert bij Poolshoogte in Odoorn
 • 6 juni Single Zeilavond vanuit Lelystad
 • 8 juni Pinksterwandeling Zeijen 10 km
 • 22 juni Tour d’Amour IV vanuit Zeegse
 • 29 juni Kanotocht met picknick Annen speciaal voor singles van 25-45 jaar
 • 31 augustus Skûtsje Zeilen Heeg
Workshops
Of kom in actie door mee te doen aan één van de Workshops via IndiviDuo om je persoonlijk te ontwikkelen. Lijkt een workshop je interessant, meld je dan aan. Bij voldoende aanmeldingen prikken we een datum waarop zoveel mogelijk aangemelde deelnemers kunnen komen.

Vakanties
Begint het al te kriebelen om er op uit te gaan? Het is leuk om samen met andere singles een weekend of week weg te gaan:
 • Single Weekend 23-25 mei Duitsland net over de grens van Nederland. Je verblijft in een B&B in een kamer met badkamer helemaal voor jezelf. Last Minute aanmelden: nog enkele plekken beschikbaar!
 • Macedonië 27 juni t/m 4 juli
 • Macedonië 25 juli t/m 1 augustus eventueel met vitaliteitsprogramma 
 • (Wadloop) Weekend Schiermonnikoog 22 t/m 25 augustus 2014 (al veel aanmeldingen en nog een paar plekken voor wadlopers)
 • Wandel Weekend 24-26 oktober Duitsland 
Aanmeldingen
Wil je meedoen aan één of meer van deze activiteiten? Meld je dan nu aan via de website. Daar vind je ook meer informatie. Wil je ledenkorting, word dan lid van de ActiviteitenClub. Of schrijf je in voor persoonlijke relatiebemiddeling. Kom langs voor een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek of wil je dat ik meteen bij jou kom voor een intakegesprek? Aan jou de keuze <<Voornaam>>. Als je mij een e-mail stuurt, bel ik om een afspraak in te plannen. 

Ken je iemand die wellicht geïnteresseerd is in Relatiebemiddeling of in de activiteiten van IndiviDuo? Stuur deze mail door naar een vriend. Hiermee help je mijn missie om voor singles een passende partner te vinden. 
 

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel


 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Help mij en LIKE IndiviDuo op FaceBook!
 
Copyright © 2014 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp