Copy
Hallo <<Voornaam>>,

Deze email gaat over activiteiten die ik voor alle singles in het Noorden organiseer. Ben je zelf geen single of heb je geen belangstelling, maar ken je iemand die wel geinteresseerd zou kunnen zijn? Klik dan op stuur door naar een vriend. Hiermee help je mijn missie om het geluk in de wereld te vergroten.

Op zaterdag 2 juli om 10:30 uur gaan we een bezoek brengen aan het landgoed Vosbergen in Eelde waar een museum voor muziekinstrumenten is gevestigd. Om in de stemming te komen kun je alvast een bezoek brengen aan de website van het museum www.museumvosbergen.nl. We worden ontvangen met koffie/thee en taart en krijgen een rondleiding in dit fraaie landhuis om ruim 600 historische muziekinstrumenten afkomstig uit alle delen van de wereld te bewonderen. Tussen de middag hebben we een high tea in de sfeervolle tuin van het landgoed, bij slecht weer zitten we in de historische koffiekamer.Museum Vosbergen

Het bezoek aan het museum besluiten we met thee of koffie om ongeveer 14:30 uur.

Wie daarna nog zin in een wandeling heeft, kan mee gaan wandelen door de bossen van landgoed Vosbergen. Rond 16:00 uur komt aan deze bijzondere dag een einde.

Kosten: € 23,- voor leden van IndiviDuo en € 38,- voor belangstellenden.

Inclusief high tea, entree, rondleidingen door het museum en koffie/thee met gebak bij aanvang en afsluiting van het museumbezoek.

Extra: Als 2 individuen aangeven dat ze elkaar nog eens willen zien, zorg ik ervoor dat ze elkaars e-mailadres krijgen.

Als je wilt deelnemen aan deze activiteit, meld je dan voor woensdag 29 juni aan via de website www.individuo.nl/activiteiten of bel 06 – 28 633 962
 


Dating Essentials: hoe kan je beter flirten, versieren en daten

Samen met een expert op het gebied van flirten, versieren en daten ga ik een workshop “Dating Essentials” geven in het Noorden op zaterdag 9 juli. Tijdens deze workshop leren we jou welke randvoorwaarden van belang zijn om goed te kunnen daten. Na een dag van 9:30 uur tot 18:30 uur gevuld met theorie en praktische oefeningen zal je hierna veel beter in staat zijn om te flirten, versieren en te daten.
Zodra de locatie bekend is, zal ik dat vermelden op de website. Maximaal 50 personen kunnen hieraan deelnemen. Vol=vol
Deze workshop van € 750,- wordt gratis aangeboden. Het enige wat je betaalt zijn de kosten voor de ruimte, eten en drinken. Minimum leeftijd 25 jaar. Voor leden en niet-leden.

Ook voor deze workshop kun je nu alvast aanmelden via de website www.individuo.nl/activiteiten of telefonisch 06 - 28 633 962.

Intake-actie: Wil je je nu aanmelden voor een intakegesprek? Dat kan. Bel dan 06-28633962 of gebruik het contactformulier op www.individuo.nl/contact. Deze maand betaal je geen aanmeldkosten. 

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel
 

Relatiebemiddeling
 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet : www.IndiviDuo.nl 
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01
Copyright © 2011 Relatiebemiddelingsbureau IndiviDuo, All rights reserved.