Copy
De ideale relatie (deel 2)
Is dit bericht niet goed leesbaar?
Lees verder op internet

Beste <<Voornaam>>,

Elke liefdesrelatie bestaat uit 3 elementen. Ben je tevreden over alle elementen, dan heb je het gevoel dat je een geweldige relatie hebt. De 3 elementen staan in dit artikel.
Ook de gevolgen als een element ontbreekt vind je in dit blog.

Vorige activiteiten:
Twee weken geleden was ik met 18 singles een lang weekend op Schiermonnikoog. Een groot deel van de groep deed mee aan de wadlooptocht op zaterdag. Voor het verslag en de foto's kijk op de website.

Single Activiteiten:
Een workshop Salsa lijkt me leuk voor op de agenda. Weet jij een geschikte dansschool in Groningen of Drenthe daarvoor?

Op dit moment staan deze activiteiten ingepland:

Single Workshops Relatiebemiddeling 
Wil jij je laten inschrijven voor relatiebemiddeling en zo in contact komen met singles die al veel overeenkomsten met jou hebben? Bel 06-28633962 of stuur mij een e-mail en ik neem contact met je op om een afspraak in te plannen.

Eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij op kantoor in Gieterveen kan ook. Je kunt zelf een afspraak inplannen in mijn digitale agenda.  

Hartelijke groet,
Joyce BoerkoelTelefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01


Ps. Misschien lees je dit en is Relatiebemiddeling het laatste wat je nodig hebt in je leven nu. Dat kan natuurlijk. Ken je iemand voor wie Relatiebemiddeling een uitkomst zou kunnen zijn? Stuur deze mail dan snel door. Je zou er het verschil in iemands leven mee kunnen maken.  

Copyright © 2016 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.Stuur door naar een vriendBijwerken aanmelding | unsubscribe 

Email Marketing Powered by Mailchimp