Copy
Use this area to offer a short teaser of your email's content. Text here will show in the preview area of some email clients.
Beste <<Voornaam>>,

Omdat ik het belangrijk vind dat de bezoekers van mijn website tevreden zijn, heb ik een korte enquête opgezet. Wil je deze voor mij invullen? Als bedankje krijg je daarna het "7 Stappenplan om contact te maken". Alvast bedankt voor de moeite!

Als iedereen het boek zou lezen "Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus" van John Gray, dan zouden heel wat meer mannen en vrouwen zich begrepen voelen. Inmiddels is ook een voorstelling van dit boek gemaakt. Huub Stapel geeft een One Man show over pijnlijke misverstanden tussen mannen en vrouwen. Het zal een feest van herkenning worden en leiden tot meer begrip voor elkaar.
Op 16 februari 2013 is de eerstvolgende voorstelling in Martiniplaza in Groningen. Het duurt nog erg lang, maar de voorstellingen zijn snel uitverkocht. Op 11 mei ga ik al kaarten bestellen zodat we deze voorstelling niet mislopen. Ga je ook mee? Via de website kan je je hiervoor aanmelden.

Ook andere activiteiten staan al ingepland:
  • 19 mei 100% Single Dansavond Assen. Vooraf eventueel speeddaten, zodat je met een date meteen een avond kan doorbrengen. Inmiddels hebben al aardig wat dames en een paar heren zich aangemeld. Nu is vooral een tekort aan heren!
  • 25 t/m 28 mei Wandelweekend Belgische Ardennen
  • 3 juni Klimpark Grolloo
  • 10 juni Tour d'Amour II Roden: Oldtimer toertocht met picknick
  • 30 juni t/m 7 juli Wandelweek in Oostenrijk
  • 1 juli Skûtsje zeilen in Heeg
  • 15 t/m 16 september Wadlopen Ameland
Heb je belangstelling voor één of meer van deze activiteiten? Meld je dan aan via de website. Daar vind je ook meer informatie. Je kan lid worden van de ActiviteitenClub, maar dat is niet noodzakelijk.

Ken je iemand die wellicht geïnteresseerd is in Relatiebemiddeling of in de activiteiten van IndiviDuo? Klik dan op stuur door naar een vriend. Hiermee help je mijn missie om het geluk voor singles te vergroten. Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel
 Relatiebemiddeling
 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet : www.IndiviDuo.nl 
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01
Copyright © 2012 Relatiebemiddelingsbureau IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp