Copy
Waarom een matchmaker inschakelen?
Hallo <<Voornaam>>,

"Koppelaarster" of "Matchmaker" zo word ik genoemd. Veel singles die dolgraag een relatie willen, hebben toch grote twijfels of ze hulp moeten gaan zoeken bij het vinden van een partner. Iedereen loopt uiteindelijk liever zélf de Ware tegen het lijf. Maar als dat nu niet werkt in praktijk? Dan kan je best iemand op de achtergrond inschakelen, zodat je met potentiële partners in contact komt. Uiteindelijk moet je het toch allemaal zelf doen, ik kan alleen maar ervoor zorgen dat je interessante singles ontmoet en af en toe wat tips geven! Heb je nog steeds twijfels? Lees dan het blog.

Blog
Het leven is al druk genoeg met je werk, hobby’s, persoonlijke leven met familie en vrienden zonder de stress om de Ware te vinden. Dit is al een belangrijke reden waarom het vinden van een passende partner om een serieuze, langdurige relatie mee op te bouwen een zorg minder zou moeten zijn.
Natuurlijk is het niet onmogelijk om een partner te vinden op internet, want diverse mensen is dat gelukt. Hadden zij heel veel tijd of waren zij één van de geluksvogels die snel de juiste tegenkwamen? Lees verder →  

IndiviDuo werkt met de ABC-methode: Maak van het hele ABC gebruik of bepaal waar jij behoefte aan hebt.

Activiteiten 
Wat hadden we geluk met het weer op Moederdag! Met 20 singles wandelde ik die middag in Bargerveen in het zonnetje genietend van het gezelschap en de natuur. Het verslag met reacties van de deelnemers staat op de website.

De volgende dag gaf Bert Stoop de Workshop Belemmerende Overtuigingen in Groningen. De kleine groep deelnemers had voldoende gespreksstof.

De volgende single activiteiten staan op het programma:. Maandag 18 mei t/m 25 mei ben ik op Madeira met 9 single sportieve deelnemers. Ben jij ook toe aan een (korte) vakantie? Kijk dan naar dit aanbod: Tijdens single activiteiten ontmoet je op een ontspannen manier singles die hetzelfde leuk vinden als jij. Voor meer informatie of aanmelden ga naar de website.

Singles die staan ingeschreven voor relatiebemiddeling ontmoet ik graag vaker bij de activiteiten om ze nog beter te leren kennen, om bij te praten en adviezen te geven. Bij de meeste activiteiten krijgen zij ledenkorting. Ledenkorting krijg je ook als je lid bent van de Activiteiten Club

Op zoek naar de ideale...vakantie!
Wil je met een single reis mee gaan, maar staat op de site bij IndiviDuo nooit een vakantie die jou aanspreekt of komt de datum jou nooit goed uit? Vul dan deze enquête in en bij voldoende interesse voor een bepaald soort single reis, ga ik zorgen dat dit georganiseerd wordt!

Bemiddeling
Ben jij single en wil je mijn hulp bij het vinden van een serieuze relatie? Kom dan nu in actie. Kies je ervoor om je meteen te laten inschrijven voor relatiebemiddeling, stuur mij dan een e-mail met jouw telefoonnummer, dan bel ik je om een afspraak in te plannen voor een intakegesprek bij je thuis. 


Coaching 
Zelf jouw levenspartner vinden gaat sneller na een coachingsgesprek of een VIP Dating Consult. Soms is één gesprek al voldoende om inzicht te krijgen waar je hem/haar vindt, wat jouw valkuilen zijn en wie goed bij jou past. Stuur mij een e-mail met je telefoonnummer als je een afspraak wilt inplannen.

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Help mij en LIKE IndiviDuo op FaceBook!
Copyright © 2015 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp