Copy
Licht Kerstgedicht
Is dit bericht niet goed leesbaar?
Lees verder op internet
Beste <<Voornaam>>,

De dagen voor Kerstmis zijn donker en koud,
maar als je naar buiten gaat merk je dat niet,
omdat je haast overal lichtjes ziet,
in vrolijke kleuren, zilver en goud. 
Lees  verder→

De Kerstdagen blijven bijzondere dagen van het jaar. Bijna iedereen vindt het dan fijn om onder de mensen te zijn. Daarom is ook dit jaar de Kerst Midweek georganiseerd door twee single dames die het vorig jaar samen al gezellig maakte rond de kerstdagen met een groep. Nu ik dit schrijf, zijn daarvoor nog 2 plekken beschikbaar.

Uit kijken naar het Oud en Nieuw Avontuur op een schip met winterzeilen en Oudejaarsavond beleven op Terschelling, maakt deze dagen ook net iets mooier.

Single Activiteiten:

 Weekenden & Vakanties:
  • 13-18 feb IJslands Noorderlicht zoeken we op zodra het donker wordt en overdag bewonderen we o.a. geisers, gletsjers, watervallen, vulkanische stranden en hotsprings (Meld je je nu nog aan, dan gaan we voor je kijken of nog plek is in het vliegtuig en of er inmiddels toeslagen zijn).
  • 28 feb-1 mrt Speels Winterweekend in Elsloo waar we samen wandelen, spelletjes spelen en genieten van de hottub, jacuzzi en sauna. 
  • 23 mrt-6 apr Opwarmen in Senegal, inclusief diverse uitstapjes.
  • 12-15 jun Startweekend Oerol met overnachtingen in de haven.
Coaching
Wil je ook graag een liefdevolle partner vinden <<Voornaam>>? Als je mij een e-mail stuurt met jouw telefoonnummer, dan neem ik contact met je op om een afspraak in te plannen voor coaching of voor een intakegesprek voor relatiebemiddeling. 

Eerst langskomen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van een half uur op kantoor in Gieterveen kan ook. Tijdens deze kennismaking neem ik de tijd om al jouw vragen te beantwoorden. Via mijn digitale agenda is het mogelijk om zelf een afspraak in te plannen. Natuurlijk kan je mij ook mailen of bellen.

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel


Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   www.individuo.nl
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL 001638442.B35


Ps. Misschien lees je dit en is Relatiebemiddeling het laatste wat je nodig hebt in je leven nu. Dat kan natuurlijk. Ken je iemand voor wie Relatiebemiddeling een uitkomst zou kunnen zijn? Stuur deze mail dan snel door. Je zou er het verschil in iemands leven mee kunnen maken.  

Copyright © 2019 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.Stuur door naar een vriendBijwerken aanmelding | unsubscribe 

Email Marketing Powered by Mailchimp