Copy
Aannames doen
Beste <<Voornaam>>,

Aannames doen is niet slim, maar toch overkwam mij dat laatst. Erg grappig vond ik dat op dat moment. Niet zo grappig is het als je daarmee de kans op een relatie verkleind. Mijn blog over Aannames doen bevat een waargebeurd verhaal dat gelukkig wel goed afliep.  

Activiteiten
Op 20 januari gaf Ewald Jansen de workshop m/v verschillen leren begrijpen aan 6 deelnemers De workshop was dynamisch door de levendige en open inbreng van de deelnemers. Iedereen bleek anders te kijken naar precies hetzelfde. 

Opmerkzame lezers wezen mij erop dat ik geen link bij de Drentsche Valentijn had geplaatst vorige week. Nu is nog plaats voor 9 deelnemers! Wil je ook op Valentijnsdag iets leuks doen <<Voornaam>>? Meld je dan snel aan voor de wandeling, het buffet met lokale streekproducten, de live muziek en de gezelligheid. Je bent van harte welkom bij Bistro aan het Bos!

Maar liefst 3 workshops vinden binnenkort plaats in Groningen: Of ga mee naar Ameland en kies welke van de 3 uitjes het beste bij jou past: Bemiddeling of Coaching
Ben je op zoek naar een maatje en kom je hem of haar niet vanzelf tegen? Ik kan je helpen bij het vinden van een passende partner. Om een afspraak in te plannen is het handig om mij een e-mail te sturen met jouw telefoonnummer dan bel ik jou. Eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek kan ook. Hiervoor kan je zelf een afspraak inplannen in mijn digitale agenda

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Help mij en LIKE IndiviDuo op FaceBook!
Copyright © 2016 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp