Copy
Verliefd!
Beste <<Voornaam>>,

Blog
Ik weet nog heel goed hoe het was om verliefd te zijn. De hele dag dacht ik aan HEM; bij het opstaan, tijdens het eten, naar mijn werk toe, op mijn werk, etc.. Mijn hele leven leek om HEM te draaien.

Een tijd lang was ik verliefd op een jongen die ik elke week bij dansles zag. Een mooie blonde lange jongen die niet zo goed kon dansen, maar dat was totaal niet belangrijk. Als hij mij maar vroeg om de dansvloer  op te gaan! Via via kwam ik te weten hoe oud hij was, waar hij werkte op zaterdag en waar hij woonde. Hierna fietste ik regelmatig even langs zijn huis om een glimp van hem op te vangen. En als het even kon liep ik langs de winkel waar hij werkte om te kijken of ik hem zag. Ik heb nooit durven vragen of hij mij ook leuk vond…. lees verder →

Valentijnsactie (vervolg)
Gea heeft inmiddels haar 2e match gekregen. Zou de vonk nu wel overslaan? Het telefoongesprek was leuk. Vervolgens spraken ze af om elkaar te ontmoeten. Met allebei hun werk, de zorg voor hun kinderen en alle andere dagelijkse activiteiten was het moeilijk om vaak af te spreken. Ze beschreef hoe haar 2e match verliep in dit verslag.

Activiteiten 
In Heeg was Cupido goed bezig! Tijdens het Skutsje Zeilen op 31 augustus zijn 4 stelletjes ontstaan. Als je bedenkt dat 30 singles deelnamen, is dit een fantastisch resultaat. Nu nog afwachten of de verliefdheid en interesse in elkaar blijvend is.

Zondag 7 september trekken 24 singles hun wandelschoenen aan om bij Sellingen 9 km te gaan wandelen. Tenminste, dat hoop ik! Nog 4 heren kunnen mee en dan zit de Theeschenkerij de Noordmee vol.
 
De volgende activiteiten staan ook nog op het programma, om meer kansen te krijgen om verliefd te worden:
  • 3 oktober Single Zeilavond Lelystad (de laatste dit jaar)
  • 4 oktober Boulevard Food Speed Dating in Veendam
  • 24-26 oktober Wandel Weekend Duitsland (nu 5 dames+2 heren aangemeld)
Om teleurstellingen te voorkomen, meld je bijtijds aan voor de activiteit(en).

Workshops
Of doe mee aan één van de Workshops van IndiviDuo. Deze workshop vinden plaats op verschillende locaties in Groningen:
  • 28 september Workshop Aura’s zien en voelen (nu 10 aanmeldingen waaronder 1 man, dus mannen kom in actie en meld je aan!)
  • 12 oktober Workshop Contact maken en Houden
  • 2 november Merengue Workshop
Aanmeldingen
Wil je meedoen aan één of meer van deze activiteiten? Meld je dan aan via de website. Daar vind je ook meer informatie. Alle singles zijn welkom om mee te doen aan de activiteiten en eerst lid worden is niet nodig. Singles die zijn ingeschreven voor Relatiebemiddeling betalen de ledenprijs.
Ook via de ActiviteitenClub krijg je korting. Is dat iets voor jou <<Voornaam>>? 

Persoonlijke Relatiebemiddeling
Spreken de activiteiten je niet aan of ontmoet je bij de activiteiten niet iemand waar je verliefd op zou kunnen worden? Overweeg dan Persoonlijke Relatiebemiddeling, zodat je hulp krijgt bij het vinden van een passende partner.


Let op! Op 1 oktober 2014 gaan de tarieven omhoog voor de Persoonlijke Relatiebemiddeling. Wil je nog van de huidige tarieven gebruik maken? Neem dan contact op voor een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op kantoor in Gieterveen of voor het intakegesprek bij je thuis. Stuur je mij een e-mail? Dan bel ik je om een afspraak in te plannen. 


 
Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Help mij en LIKE IndiviDuo op FaceBook!
 
Copyright © 2014 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp