Copy
Vluchtig Verliefd?
Is dit bericht niet goed leesbaar?
Lees verder op internet

Beste <<Voornaam>>,

Maar liefst 21 keer werd mijn Kerstgeschenk aangenomen en afgelopen week hebben al 12 coachingsgesprekken plaatsgevonden. Speciaal daarvoor is een wachtruimte gecreëerd op kantoor.
Tijdens coaching sessies kreeg ik afgelopen week van verschillende personen te horen dat zij zich afvroegen of de prille relatie wel goed zat omdat de verliefdheid al zo snel voorbij was gegaan. Wil je weten of dit een slecht teken is? Lees dan verder over Vluchtige Verliefdheid.

Single Activiteiten:
Ga je mee erop uit? Eerst lid worden is niet noodzakelijk, aanmelden wel. Kies uit de onderstaande uitjes:

Of ga lekker op vakantie of een lang weekend weg: Relatiebemiddeling 
In januari staan veel intakegesprekken voor relatiebemiddeling reeds ingepland. <<Voornaam>> als jij je deze maand ook wilt laten inschrijven, stuur je mij dan een e-mail ? Dan neem ik contact met je op om een afspraak in te plannen voor een intakegesprek bij jou thuis. Je mag mij ook bellen (06-28633962). Hopelijk lukt het nog in januari en anders wordt het begin februari.

Twijfel je nog of heb je vragen? Kies dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op kantoor in Gieterveen. Deze afspraak kan je zelf inplannen in mijn digitale agenda.  


Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel


Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01


Ps. Misschien lees je dit en is Relatiebemiddeling het laatste wat je nodig hebt in je leven nu. Dat kan natuurlijk. Ken je iemand voor wie Relatiebemiddeling een uitkomst zou kunnen zijn? Stuur deze mail dan snel door. Je zou er het verschil in iemands leven mee kunnen maken.  

Copyright © 2017 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.Stuur door naar een vriendBijwerken aanmelding | unsubscribe 

Email Marketing Powered by Mailchimp