Copy
Eindejaarscadeautjes!
Goedemorgen <<Voornaam>>,

Heb je leuke Kerstdagen gehad en kijk je uit naar 2015? Voordat het nieuwe jaar begint, wil ik je graag een paar cadeaus geven.

Blog

Geef je jezelf genoeg cadeaus? Of krijg jij alles wat je nodig hebt van Sinterklaas of de Kerstman? Het is tijd om jezelf op de eerste plaats te zetten, want je leeft tenslotte maar één keer… Maak van 2015 jouw jaar!
Wat denk je van deze 7 cadeautjes: Lees verder →

Bonuscadeau
Inmiddels krijgen meer dan 800 personen mijn 2-wekelijkse nieuwsbrief. Ik vraag me af wie van deze ontvangers single is en wie niet. En willen ze alleen mijn nieuwsbrief ontvangen of kan ik meer voor ze betekenen?
Pas jij jouw gegevens aan? Als bedankje krijg je daarna meteen een heel bijzonder cadeau!  

IndiviDuo werkt met de ABC-methode: Dankzij de ABC-methode is het slagingspercentage van de cliënten die ingeschreven stonden voor Relatiebemiddeling inmiddels 72%! Ik ben benieuwd of jij goede voornemens hebt op relatiegebied in 2015 <<Voornaam>>

Activiteiten 
Vorige week hadden 42 singles zich aangemeld voor het Kerstdiner met speeddate in Assen. Ben je benieuwd hoeveel matches er zijn ontstaan die avond? Lees dan het verslag.

Op 11 januari 2015 trek ik mijn wandelschoenen aan voor de Nieuwjaarswandeling in Bourtange. We lopen die middag 8 km en verzamelen in ‘s Lands Huys om 13.30 uur. Wandel jij ook mee <<Voornaam>>?

Of doe mee met één van deze activiteiten: 
  • 14 februari VALENTINE´S DAY “THE PARTY” in Assen. Een feest voor singles (met speciale Single Area) en niet-singles met 2 DJ´s, een grote band, een echte Vrijgezellenveiling, een buffet, de workshop Weet hoe je Date, etc.. Vanaf 2 januari is aanmelden mogelijk. Gebruik je de kortingscode FRBCBJ746 dan krijg je korting! 
  • 18 mei 2015 Wandelweek Madeira. Inmiddels hebben voldoende singles zich aangemeld voor deze reis. Had jij je ook willen aanmelden? Dat kan alsnog! Je komt dan op de reservelijst te staan. Het is heel goed mogelijk dat sommige aangemelde deelnemers in mei 2015 geen single meer zijn en liever niet meegaan.  
Om teleurstellingen te voorkomen, meld je bijtijds aan voor de activiteit(en). Op de website vind je meer informatie. Alle singles zijn welkom om mee te doen aan de activiteiten en eerst lid worden is niet nodig. Singles die zijn ingeschreven voor Relatiebemiddeling en singles die lid zijn van de Activiteiten Club betalen de ledenprijs.

Bemiddeling

Wil je dat ik je help bij het vinden naar een passende partner? Als je mij een e-mail stuurt met je telefoonnummer, dan bel ik je om een afspraak in te plannen voor een kennismakingsgesprek of een intakegesprek. 

Coaching met Eindejaarsactie
Wil je een relatie en vind je liever zelf jouw levenspartner? Ook hierbij kan ik je helpen. Snelle beslissers kunnen gebruik maken van de Eindejaarsactie voor een VIP Dating Consult. Je krijgt maar liefst 45% korting als je mij in 2014 een email stuurt om in 2015 een afspraak in te plannen. 

Ik wens je alvast een liefdevol 2015 toe! 


Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Help mij en LIKE IndiviDuo op FaceBook!
Copyright © 2014 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp