Copy
Use this area to offer a short teaser of your email's content. Text here will show in the preview area of some email clients.
Hallo <<Voornaam>>,

Kunnen vrouwen nu wel of niet het initiatief nemen om contact te leggen met mannen? Of is het belangrijk dat de man de eerste stap zet? Met deze vraag worstelen veel vrouwen, omdat gevoel en verstand het onderling daarover niet altijd met elkaar eens zijn. Degenen die vinden dat de man de eerste stap moet zetten noemen daarbij twee redenen. De eerste is “omdat het nu eenmaal zo hoort”. De tweede is dat mannen horen te jagen en dat een vrouw veroverd moet worden. Hebben deze mensen gelijk?… Lees verder »

We gaan weer een koude periode tegemoet. De geplande winterwandeling bij Orvelte op 5 februari wordt dus echt een WINTERwandeling. Het komt nu goed uit dat de wandeling maar 6 km lang is en dat we bij 't Stokertje bij de kachels mogen opwarmen en verwend gaan worden met een warm hapje en drankje. Het is tot vrijdag 3 februari nog mogelijk om je voor deze wandeling aan te melden. Voor degenen die daarna willen blijven dineren, graag voor 2 februari aanmelden.

Welke activiteiten worden er nog meer georganiseerd?
  • De week daarop op 11 februari is de dans- en ontmoetingsavond in Grolloo. Inmiddels hebben we al meer dan 100 aanmeldingen! Het wordt vast een erg gezellige avond.
  • Salsa Cursus 12/2 t/m 25/3. Leer in 7 lessen op zondagmiddag de Salsa dansen bij Dansschool Postma in Emmen. 
  • Valentijns Buffet met speeddaten 19/2 bij de Bolle Baron in Zuidlaren. Deze avond zal worden opgeluisterd met cabaret door Katja, bekend van De Twee Dames uit Groningen 
  • Dineren in Groningen op donderdagavond 8/3 met singles van 40 tot 55 jaar met HBO niveau
  • Skiweek Oostenrijk 17/3 tot 24/3. Opgave is mogelijk tot 15 februari.
  • Workshop Kleur woensdagavond 28/3 in Assen zodat het winkelen leuker en makkelijker wordt. Maximaal 6 deelnemers. Nu zijn er al 3 aanmeldingen: 1 dame en 2 heren
  • Wandelweekend Belgische Ardennen 25/5 t/m 28/5
  • Weekend Ameland 26/5 t/m 28/5. Nu is nog 1 plaats vrij.

Kijk op www.individuo.nl/activiteiten voor meer informatie en om aan te melden.

Heb je leuke ideeën voor toekomstige activiteiten? Meld ze aan via info@individuo.nl. Maandelijks bepaalt de Activiteiten Commissie welke activiteiten daadwerkelijk gaan plaatsvinden.

Deze maand was een topmaand voor IndiviDuo wat de relatiebemiddeling betreft met een uitschieter van maar liefst 6 matches op 1 dag! Overweeg je ook van relatiebemiddeling gebruik te maken? Vraag dan nu een kennismakingsgesprek aan. Mijn telefoonnummer is 06- 28 633 962.

Ken je iemand die geïnteresseerd zou kunnen zijn in Relatiebemiddeling of in de activiteiten van IndiviDuo? Klik dan op stuur door naar een vriend. Hiermee help je mijn missie om het geluk voor singles te vergroten.


Ben je benieuwd naar de vorige cartoons? Ze staan nu allemaal onder elkaar op www.individuo.nl/archief.

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel
 Relatiebemiddeling
 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet : www.IndiviDuo.nl 
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Copyright © 2012 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp