Copy
Mannelijke en vrouwelijke krachten
Is dit bericht niet goed leesbaar?
Lees verder op internet
Beste <<Voornaam>>,

Mannen en vrouwen zijn gelukkig niet hetzelfde en daar zit dan ook de aantrekkingskracht! In deze moderne tijd staan heel wat vrouwen hun mannetje en ook mannen durven hun gevoelige kanten te tonen. Daar is helemaal niets mis mee, tot we de oorspronkelijke vrouwelijke of mannelijke kracht in ons niet meer ervaren, niet meer laten zien. Dan neemt je aantrekkingskracht naar het andere geslacht automatisch wat af. Lees verder→

Single Activiteiten:

  • 30 sept Midweek Ameland met een eigen kok in huis!
  • 12 okt Leeuwarden Stadswandeling na prachtig uitzicht op de stad vanaf de Achmeatoren.
  • 9 nov Dans je vrij op blote voeten in Groningen. Binnenkort op de site.
  • 23-27 dec Kerst in het Oosten een midweek met Kerst in Eibergen.
  • 6-11 feb 2020 IJslands Noorderlicht zoeken we op zodra het donker wordt en overdag bewonderen we o.a. geisers, gletsjers, watervallen, vulkanische stranden en hotsprings.
  • 23 mrt-6 apr 2020 Opwarmen in Senegal, een verzorgde vakantie met diverse uitstapjes. 
Coaching
Wil je ook graag een liefdevolle partner vinden <<Voornaam>>? Als je mij een e-mail stuurt met jouw telefoonnummer, dan neem ik contact met je op om een afspraak in te plannen voor coaching of voor een intakegesprek voor relatiebemiddeling. 

Eerst langskomen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van een half uur op kantoor in Gieterveen kan ook. Tijdens deze kennismaking neem ik de tijd om al jouw vragen te beantwoorden. Via mijn digitale agenda is het mogelijk om zelf een afspraak in te plannen. Natuurlijk kan je mij ook mailen of bellen.

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel


Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   www.individuo.nl
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01


Ps. Misschien lees je dit en is Relatiebemiddeling het laatste wat je nodig hebt in je leven nu. Dat kan natuurlijk. Ken je iemand voor wie Relatiebemiddeling een uitkomst zou kunnen zijn? Stuur deze mail dan snel door. Je zou er het verschil in iemands leven mee kunnen maken.  

Copyright © 2019 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.Stuur door naar een vriendBijwerken aanmelding | unsubscribe 

Email Marketing Powered by Mailchimp