Copy
Het recept om verliefd te worden
Beste <<Voornaam>>,


Blog
Vraag je je weleens af of jij ooit (weer eens) verliefd kan worden? De vlinders of kriebels in je buik voelen, dat je hart een sprongetje maakt als je aan de ander denkt? Denk je dat je te oud bent en dat verliefd worden alleen iets is voor jonge mensen?

Welnee, verliefd worden is niet aan leeftijd gebonden! Door mijn werk maak ik van dichtbij mee dat diverse relaties ontstaan tussen zowel jongere mensen onderling als oudere mensen onderling. En de verliefdheid kan juist heel onverwachts “toeslaan” als je wat ouder bent en niet meer verwacht dat je zo hoteldebotel kunt raken door iemand. Lees verder voor het Recept →

IndiviDuo werkt met de ABC-methode: Maak van het hele ABC gebruik of alleen waar jij behoefte aan hebt.

Activiteiten 
Helaas was te weinig animo om de Anti-slipcursus op 24 oktober door te kunnen laten gaan. In plaats daarvan gaan we over 2 weken op zaterdagmiddag 31 oktober wandelen bij Odoorn vanaf Poolshoogte.

Andere activiteiten voor singles zijn Een middag is wel kort.. Wat dacht je van een paar dagen erop uit? Op de website vind je meer informatie over de activiteiten. Lijkt het je leuk om mee te gaan, meld je dan meteen aan! Je hoeft niet eerst lid te worden van de Activiteiten Club of je eerst te laten inschrijven voor Relatiebemiddeling. De leden die bij de Activiteiten Club staan ingeschreven of voor Relatiebemiddeling krijgen wel meestal korting en betalen slechts de ledenprijs.

Bemiddeling
Wil je ook jouw kans vergroten om verliefd te worden <<Voornaam>>? Laat je inschrijven voor relatiebemiddeling. Stuur mij een e-mail met jouw telefoonnummer, dan bel ik je om een intakegesprek in te plannen bij je thuis. 


Coaching 
Zelf een passende partner vinden gaat sneller na een coachingsgesprek. Soms is één gesprek al voldoende om inzicht te krijgen waar je hem/haar vindt, wat je valkuilen zijn en welk type persoon goed bij jou past. Stuur mij een e-mail met je telefoonnummer als je een afspraak wilt inplannen.
Woon je niet in de buurt of heb je geen vervoer, dan kan het coachingsgesprek ook via Skype of via de telefoon! 

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Help mij en LIKE IndiviDuo op FaceBook!
Copyright © 2015 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp