Copy
Belemmerende overtuigingen opsporen
Beste <<Voornaam>>,

De meeste singles die ik ken, willen graag een passende partner ontmoeten. Het is dan jammer als hun kansen verkleind worden doordat sommige overtuigingen belemmerend zijn. Daarom hebben Bert Stoop en ik de test "Belemmerende Overtuigingen" ontwikkeld. Dit is één van de Relatievaardig Testen.

Bert heeft dit keer het blog geschreven over het opsporen van Belemmerende Overtuigingen. 

Blog
Iemand die denkt dat hij niet de moeite waard is om van te houden, zal niet echt geloven dat hij iemand zal vinden die lang van hem zal houden. De kans is dat hij het snel opgeeft of bij de minste of geringste twijfel aan het enthousiasme van de ander er geen moeite meer voor doet. Ook wanneer je denkt dat je alleen een relatie krijgt -en houdt- door - Lees verder →

IndiviDuo werkt met de ABC-methode: Maak van het hele ABC gebruik of alleen waar jij behoefte aan hebt.

Vorige Activiteiten 
  • Twee weken geleden wandelde ik met 22 singles door de prachtige bossen bij Poolshoogte. Dit leverde mooie foto's op!
  • De Open Dag van IndiviDuo op 7 november werd weer goed bezocht.
  • Bert Stoop gaf op 9 november de Workshop Kijk op Geluk.
Huidige Activiteiten  Vergroot je kansen op een leuk contact tijdens 3 dagen erop uit: Op de website vind je meer informatie over de activiteiten. Lijkt het je leuk om mee te gaan, meld je dan meteen aan! Je hoeft niet eerst lid te worden van de Activiteiten Club of je eerst te laten inschrijven voor Relatiebemiddeling. De leden die bij de Activiteiten Club staan ingeschreven of voor Relatiebemiddeling krijgen wel meestal korting en betalen slechts de ledenprijs.

Bemiddeling
Wil je ook jouw kans vergroten om verliefd te worden <<Voornaam>>? Laat je inschrijven voor relatiebemiddeling. Stuur mij een e-mail met jouw telefoonnummer, dan bel ik je om een intakegesprek in te plannen bij je thuis. 


Coaching 
Zelf een passende partner vinden gaat sneller na een coachingsgesprek. Soms is één gesprek al voldoende om inzicht te krijgen waar je hem/haar vindt, wat je belemmerende overtuigingen zijn en welk type persoon goed bij jou past. Stuur mij een e-mail met je telefoonnummer als je een afspraak wilt inplannen.
Woon je niet in de buurt of heb je geen vervoer, dan kan het coachingsgesprek ook via Skype of via de telefoon! 

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Help mij en LIKE IndiviDuo op FaceBook!
Copyright © 2015 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp