Copy
Hallo <<Voornaam>>,

Onderaan deze email staat weer een nieuwe cartoon. Heb je de vorige gemist, dan kan je op de website de vorige e-mail bekijken waar de cartoon in staat.

Uit onderzoek blijkt dat mannen een gelukkige dame veel aantrekkelijker vinden dan een trotse vrouw. Voor vrouwen geldt precies het omgekeerde: vrouwen vinden een gelukkige man onaantrekkelijk en beschouwen een trotse heer als aantrekkelijk. Een gezicht dat geluk uitstraalt, is belangrijk in contacten met mensen. Het is nodig voor een vriendelijke interactie. Maar is het ook aantrekkelijk...lees verder

Heel wat gelukkige gezichten zag ik tijdens de Salsa Middag vorige week in Emmen. Jan Postma van Dansschool Postma leerde ons eerst de basispassen en deze werden rustig uitgebouwd tot een heuse Salsa. Met 14 enthousiaste singles hadden we een erg leuke middag. Zelfs in de pauze werd gedanst. De tapas vielen ook in de smaak. Na de pauze werd geregeld van danspartner gewisseld. Op de website kan je onder http://www.individuo.nl/vorige-activiteiten/ alle reacties lezen en de foto's bekijken.
  • Dansschool Postma biedt een verkorte Salsa Cursus van 4 lessen aan op de zondagmiddag vanaf 22 januari 2012. Nieuwe deelnemers zijn van harte welkom.

Welke activiteiten biedt IndiviDuo verder aan?

  • Disco Classics op zaterdag 26 november in Rolde. Deze activiteit is bedoeld voor 35 plussers. 
  • Kookworkshop op zondag 18 december in Zuidlaren. Bij Restaurant Bolle Baron gaan we koken en dineren. 
  • Skiweek Oostenrijk vanaf 17 maart 2012. Let op: voor 15 december aanmelden

Via http://www.individuo.nl/activiteiten/ lees je meer over deze activiteiten en kun je je aanmelden. Je kunt ook samen met een kennis of vriend(in) komen.

Ken je iemand die geïnteresseerd zou kunnen zijn in Relatiebemiddeling of in de activiteiten van IndiviDuo? Klik dan op stuur door naar een vriend. Hiermee help je mijn missie om het geluk voor singles te vergroten.Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel


Relatiebemiddeling
 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet : www.IndiviDuo.nl 
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Copyright © 2011 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.