Copy
Waarom veel dates nooit een match worden
Is dit bericht niet goed leesbaar?
Lees verder op internet
Beste <<Voornaam>>,

Stel je hebt iemand net leren kennen of je krijgt een match via een Relatiebureau en het komt eigenlijk nét op een verkeerd moment. Dat kan komen door drukte op het werk, stress, een zieke moeder, zelf niet fit, vakantie, etc.. Je hebt geen tijd om dat moment ook nog eens een relatie te beginnen. Wil je weten wat je dan het beste kunt doen? Lees dan snel verder!

Vorige Activiteiten
Op 2e Paasdag gaf ik samen met Mark van Breemen de workshop "Liken, Swipen of Toehappen" aan 25 singles. Het was spannend om deze nieuwe workshop te geven en ook voor de deelnemers om mee te doen. Lees het verslag maar.  

Komende Activiteiten
De eerstvolgende activiteit is Rondje Molen in Dalen op zaterdagmiddag 16 april. Na een korte wandeling krijgen we van de molenaar een demonstratie. Kom je ook <<Voornaam>>?

Andere activiteiten op de agenda zijn:
 
Of ga naar de Wadden:
  • 30 mei-3 juni Midweek Ameland Laat je verwennen in de wellnessboerderij door de kokkin.
  • 3-6 juni Weekend Ameland nog 4 plekken beschikbaar!
  • 9-12 september Wadlopen bij Schier. Vanaf Schiermonnikoog gaan we met een wadloopgids het Wad op en verblijven het hele weekend op Schier.  
Relatiebemiddeling 
Ben je single en op zoek naar een leuke partner? Ik kan je helpen bij jouw zoektocht! Kies uit BronsZilver (Relatiebemiddeling zonder coaching) en Goud (Relatiebemiddeling inclusief coaching). 

Wil je een afspraak inplannen voor Relatiebemiddeling? Stuur dan een e-mail met jouw telefoonnummer dan neem ik contact met je op. Eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek aangaan kan ook. Hiervoor kan je zelf een afspraak inplannen in mijn digitale agenda

 
Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel


Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Copyright © 2016 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.Stuur door naar een vriendBijwerken aanmelding | unsubscribe 

Email Marketing Powered by Mailchimp