Copy
Welke partner past bij mij?
Beste <<Voornaam>>,

Blog
Regelmatig krijg ik de vraag hoeveel singles inmiddels staan ingeschreven bij IndiviDuo. Het lijkt mij een mooi moment om ook mijn inzichten te delen verkregen dankzij de vragenlijst die door 63 singles is ingevuld.

Inmiddels wordt de nieuwsbrief aan 745 personen gestuurd. Ik weet dat tussen de ontvangers ook een paar mensen zitten die geen single zijn. Zij hebben inmiddels via de relatiebemiddeling of de activiteiten van IndiviDuo of via een andere weg een partner gevonden en zij vinden het leuk om op de hoogte te worden gehouden. Af en toe delen ze de nieuwsbrief aan singles die wellicht toe zijn aan een nieuwe relatie. Het delen en doorvertellen waardeer ik enorm!

Wat mij opvalt is dat meer vrouwen dan mannen lees verder →

Activiteiten 
De zeilavond op de Bounty op 4 juli was erg leuk ondanks het kleine gezelschap. Voor 1 augustus hebben nu veel meer singles zich aangemeld. Lijkt het je ook leuk om op een romantisch schip mee te zeilen <<Voornaam>>?

Na de vakantie staan de volgende activiteiten op het programma:
  • 31 augustus Skûtsje Zeilen Heeg 
  • 7 september Wandeltocht Sellingen 9 km (vooraf aanmelden dit keer verplicht i.v.m. de locatie waar de beginnen)
  • 4 oktober Boulevard Food Speed Dating in Veendam
Aanmelden voor deze activiteit(en).

Workshops
Of doe mee aan één van de Workshops van IndiviDuo:
  • 28 september Workshop Aura’s zien en voelen in Groningen
  • 12 oktober Workshop Contact maken en Houden, Groningen
  • 2 november Merengue Workshop, Groningen
Aanmeldingen
Heb je belangstelling voor één of meer van deze activiteiten? Meld je dan aan via de website. Daar vind je ook meer informatie. Wil je ledenkorting, word dan lid van de ActiviteitenClubOf schrijf je in voor persoonlijke relatiebemiddeling. Eerst een gratis kennismakingsgesprek op kantoor in Gieterveen kan ook. Als je mij een e-mail  stuurt, dan bel ik je om een afspraak in te plannen. 

Ken je iemand die wellicht geïnteresseerd is in Relatiebemiddeling of in de activiteiten van IndiviDuo? Stuur deze mail door naar een vriend. Hiermee help je mijn missie om voor singles een passende partner te vinden. 
 

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel


 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Help mij en LIKE IndiviDuo op FaceBook!
 
Copyright © 2014 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp