Copy
Minderwaardig is niet minder waard
Is dit bericht niet goed leesbaar?
Lees verder op internet

Beste <<Voornaam>>,

Helaas voelt niet iedereen zich evenveel waard als een ander. Ik ontmoet mensen die altijd eerst denken aan wat de ander van iets denkt. Ze vergeten daarbij zichzelf! 
Wat gebeurt er dan? Ze laten over zich heenlopen, ze passen zich continue aan, ze komen niet goed voor zichzelf op en eigenlijk komt het erop neer dat ze zichzelf niet zo belangrijk vinden. Herken je dit bij jezelf? Lees dan het artikel.

Vorige activiteit:
Zondag was ik met een groepje leuke mensen een dagje zeilen in Friesland. Het werd een geweldige dag! De foto's en het verslag staan hier.

Single Activiteiten:
Zie je dat een activiteit vol zit en wil je tóch mee? Meld je dan aan zodat je op de reservelijst komt. Valt iemand uit, dan wordt contact met je opgenomen!

Relatiebemiddeling 
Intakegesprekken gaan gewoon door deze zomervakantie! De komende week schrijf ik 2 singles in voor relatiebemiddeling. Wil jij ook je laten inschrijven voor relatiebemiddeling en zo in contact komen met singles die al veel overeenkomsten met jou hebben? Neem dan contact met me op. Stuur me een  e-mail of bel me: 06-28633962

Eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij op kantoor in Gieterveen kan ook. Je kunt zelf een afspraak inplannen in mijn digitale agenda.  
 

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel


Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01


Ps. Misschien lees je dit en is Relatiebemiddeling het laatste wat je nodig hebt in je leven nu. Dat kan natuurlijk. Ken je iemand voor wie Relatiebemiddeling een uitkomst zou kunnen zijn? Stuur deze mail dan snel door. Je zou er het verschil in iemands leven mee kunnen maken.  

Copyright © 2016 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.Stuur door naar een vriendBijwerken aanmelding | unsubscribe 

Email Marketing Powered by Mailchimp