Copy
Use this area to offer a short teaser of your email's content. Text here will show in the preview area of some email clients.
Hallo <<Voornaam>>,

Twee weken geleden vroor het nog en nu lijkt het al lente! Ik heb zin om allerlei activiteiten te gaan organiseren die passen in de lente en zomer. De data daarvoor heb ik al vastgesteld. Ze staan onderaan op http://www.individuo.nl/activiteiten/.

Vorig jaar was de Tour d'Amour een groot succes. Daarom ga ik Tour d'Amour II organiseren. Heb je een Oldtimer en wil je meerijden op 27/5? Dan ben je van harte welkom. Het is niet noodzakelijk om single te zijn om mee te mogen rijden als chauffeur. De eigenaren van oldtimers kunnen zich alvast per e-mail aanmelden. Ken je iemand met een oldtimer, zou je dan deze email aan hem/haar willen doorsturen

In de Bolle Baron in Zuidlaren hebben we vorige week de voorpremière van Katja meegemaakt. Ze zingt grappige liedjes en speelt in op haar publiek met diverse grappige opmerkingen. Op 31 maart is de volgende Cabaretvoorstelling van Katja speciaal voor singles. Ook dit keer na een buffet in de Bolle Baron. Wie wil begint de activiteit met speeddaten! 

  • 8/3 Dineren in Groningen voor singles vanaf 40 jaar met HBO niveau. Voor 1 maart reserveren
  • 17/3 Gratis Proefles Stijldansen voor beginners en voor gevorderen bij Hofsteenge in Grolloo
  • 28/3 Workshop Kleur in Assen door imagostyliste en visagiste Silvia de Bue. Nog 3 plaatsen beschikbaar! 
  • 14/4 Single Dansavond Grolloo in Hofsteenge
  • 19/5 Single Dansavond Assen in PartyTown Assen. Vooraf is het mogelijk om mee te doen met speeddaten.
  • 25/5 t/m 28/5 Wandelweekend Belgische Ardennen
  • 26/5 t/m 28/5 Weekend Ameland

Heb je belangstelling voor één of meer van deze activiteiten? Meld je dan aan via de website. Daar vind je ook meer informatie.

Ken je iemand die geïnteresseerd zou kunnen zijn in Relatiebemiddeling of in de activiteiten van IndiviDuo? Klik dan op stuur door naar een vriend. Hiermee help je mijn missie om het geluk voor singles te vergroten. 

Vandaag een kort verhaal met een moraal:
Op een dag viel de ezel van een boer in een diepe put. Het dier schreeuwde uren achter elkaar van pure angst. De put was zo diep dat de boer de ezel niet makkelijk uit de put kon halen. Uiteindelijk besloot de boer om de put te dichten. Het ezeltje was toch al oud. Het loonde de moeite niet meer om hem eruit te halen. Zo hoefde het ezeltje minder lang te lijden. Lees verder »Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel
 Relatiebemiddeling
 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet : www.IndiviDuo.nl 
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01
Copyright © 2012 Relatiebemiddelingsbureau IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp