Copy
Aantrekkingskracht leren vergroten
Beste <<Voornaam>>,

Aantrekkelijkheid is iets dat kan worden geleerd. Het is niet een vaststaand gegeven. Het is een mythe dat we wel of niet aantrekkelijk zijn. Of dat iemand kan worden aangetrokken door ons of niet. Het leven is niet zo zwart-wit.
 
Heb je je ooit aangetrokken gevoeld tot iemand die je type niet was? Dat komt omdat aantrekkingskracht een formule heeft. Hoe dat werkt, wil ik je graag uitleggen. Jij hebt namelijk de mogelijkheid om jouw eigen aantrekkingskracht te beïnvloeden! Lees verder →
 
Het wordt makkelijker om een partner aan te trekken en de relatie goed te houden als je elkaar begrijpt. In de Workshop M/V verschillen begrijpen op 25 maart ging het daar de hele avond over. Binnenkort op 6 mei kan je bij Ewald weer deze workshop volgen.
Na de tips in mijn blog, ben je vast benieuwd naar de workshop "Ont-dek je aantrekkingskracht" op 6 september. Dominicus en Thea laten je stralen! Op de website onder "Workshops" vind je meer informatie over alle workshops.

Maar eerst staat morgen een sportieve dag op het programma. Meld je snel aan, dan kan je ook meedoen. Na 19 km fietsen gaan we testen wie de lekkerste appeltaart heeft gebakken. Daarna gaan we zo'n 10 km wandelen. Je kan ook kiezen voor alleen fietsen of alleen wandelen en toch gezellig meedoen met de taartenproeverij!   

Verder staan nog heel wat andere activiteiten ingepland:
• Wandeling 12 km bij Gasselte 5 mei (ook voor Trektocht geïnteresseerden) 

• Single Zeilavond IJsselmeer 10 mei, 14 juni en 5 juli  
• Skûtsje Zeilen II 26 mei Heeg
• Trektocht Twente 1 t/m 4 juni. Aanmelden uiterlijk 5 mei
• Speeddaten met ’80 & ’90 Feest in Pand 17 Assen 8 juni
• Tour d’Amour III 23 juni in Drenthe
• Workshops Contact Maken gecombineerd met een weekje Frankrijk 25 t/m 31 augustus
• Wadloopweekend Schiermonnikoog 31 augustus
• Kookworkshop 5 oktober, Schoonebeek

Voor de volgende workshops worden telkens nieuwe data vastgesteld. Hebben voldoende deelnemers zich aangemeld, dan wordt een datum geprikt:
• Workshop Kijk op Geluk

• Workshop Belemmerende overtuigingen
• Kleurrijke workshop Finsterwolde

Heb je belangstelling voor één of meer van deze activiteiten? Meld je dan aan via de website. Daar vind je ook meer informatie. Wil je ledenkorting, word dan lid van de ActiviteitenClub.

Over 10 dagen krijgen we een nieuwe Koning en Koningin. Willem-Alexander en Máxima hebben elkaar 14 jaar geleden ontmoet via wederzijdse vrienden op een feest in Spanje. Het was geen liefde op het eerste gezicht. Toch spraken ze elkaar geregeld via de telefoon. Drie weken later kwam Willem-Alexander naar New York en toen werden ze smoorverliefd op elkaar.  
De meeste koppels ontmoeten elkaar gewoon in hun eigen land. Overal kan je jouw toekomstige partner ontmoeten: op het werk, tijdens het uitgaan, het sporten, in de supermarkt, etc.. Om het geluk een handje te helpen kan je je laten inschrijven bij IndiviDuo om sneller een passende partner te vinden. Bel 06-28 633 962 om een afspraak te maken.
 
Ken je iemand die wellicht geïnteresseerd is in Relatiebemiddeling of in de activiteiten van IndiviDuo? Klik dan op stuur door naar een vriend. Hiermee help je mijn missie om voor singles een passende partner te vinden.

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel
 Relatiebemiddeling
 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet : www.IndiviDuo.nl 
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01
Copyright © 2013 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp