Copy
De waarde van Luisteren
Beste <<Voornaam>>,

Tip
Ik las dat de Universiteit van Twente een onderzoek is gestart met een gratis zelfhulpcursus voor het vergroten van je Veerkracht en Welbevinden. Als je denkt dat er meer uit jouw leven te halen is, dan is deze gratis cursus misschien wel wat voor jou. 

Vraag
De producers van het TV programma “Ik heb het nog nooit gedaan” hebben mij gevraagd om mee te werken. Dit is voor mij een geweldige kans om IndiviDuo meer bekendheid te geven. Nu ben ik op zoek naar een single vrouw die aan het volgende profiel voldoet:
♥ Weinig tot geen ervaring op het gebied van relaties
♥ Ze wil graag een passende partner ontmoeten voor een serieuze relatie
♥ En ze heeft geen bezwaar als haar inschrijving voor relatiebemiddeling, ontmoeting van een potentiële partner, etc. op tv komt.

Ken je iemand die hieraan voldoet? Aan deze inschrijving zijn geen kosten verbonden. Als ze daar voor openstaat, krijgt de deelneemster zelfs een make-over aangeboden! Ik ga samen met haar op zoek naar een leuke man. Alle opnames gaan in overleg. We zorgen er samen voor dat het mooie tv opnames worden waar ze met een goed gevoel op terug kan kijken.
Reageer je snel als je iemand weet die hiervoor interesse heeft <<Voornaam>>? Bel 06-28633962 of mail info@individuo.nl. Je helpt mij geweldig als je iemand hiervoor weet te vinden. 

Valentijnsdag
Nog een kleine 3 weken en dan is het Valentijnsdag! Tot die dag kan je nog gebruik maken van het speciale aanbod: Schrijf je voor 14 februari in voor relatiebemiddeling, dan krijg je de Relatie Vaardig Scan ter waarde van € 139,- gratis aangeboden. Deze scan geeft je veel inzicht over jezelf. Na de scan weet je of er punten zijn waar je aan kunt gaan werken om een blijvende relatie te krijgen en te houden.
Op Valentijnsdag zelf plaats ik slechts 1 dag lang een bijzondere actie op de website. Wil je hiervan profiteren? Kijk op 14 februari op www.individuo.nl.


Blog
Het geheim van een fijne relatie krijgen is ervoor te zorgen dat je een fijne relatie bent.
Het zal je niet verbazen dat communicatie hierin een belangrijke rol speelt en luisteren in het bijzonder. Natuurlijk spelen allerlei andere factoren ook belangrijke rollen in een relatie, maar we laten ons licht nu specifiek op luisteren schijnen.
Met luisteren is vrijwel altijd kwaliteitswinst te behalen. Luisteren wordt vaak als vanzelfsprekend beschouwd. Sterker nog, Lees verder →

Activiteiten 
Vorige week vond de Italiaanse Kookworkshop plaats in Rolde. Ben je benieuwd hoe het was? Lees dan het verslag en bekijk de foto's.
Afgelopen dinsdag gaf Bert Stoop de Workshop Belemmerende Overtuigingen aan een kleine groep singles. Het ging onder andere over De Ware Liefde. Jammer dat ik er niet bij was...

Ga jij jouw Valentijn ontmoeten bij de Speeddate of op het Feest op 8 februari? De lezing met tips voor een goed gesprek en tegen miscommunicatie aan het begin van de avond lijkt mij ook interessant. Meld je bijtijds aan voor deze avond. 

Nog meer activiteiten staan nu ingepland:

  • ​Mix & Meet Singleavond, Meppel 1 februari
  • Single Night met Flirtworkshop, Assen 1 maart
  • Wandeling Appelscha 16 maart
  • Hardlooptraining 30 maart, 6 & 13 april in Veendam
Workshops
Vanmiddag ga ik leren Aura's zien en voelen. Is dit ook iets voor jou <<Voornaam>>? As je deze ochtend nog belt (06-28 633 962), kan ook jij vanmiddag nog naar deze workshop komen!
Of doe mee aan één van de andere Workshops via IndiviDuo:
  • Workshop Schilderen 16 februari in Gieterveen: Liefde als Kunst en Kunde
  • Happy Single Sunday, Purmerend 23 maart (meerijden is mogelijk)
  • Je kunt ook kiezen uit een workshop om je persoonlijk te ontwikkelen

Aanmelden Activiteiten & Workshops
Heb je belangstelling voor één of meer van deze activiteiten? Meld je dan aan via de website. Daar vind je ook meer informatie. Wil je ledenkorting, word dan lid van de ActiviteitenClub. Of schrijf je in voor persoonlijke relatiebemiddeling. Eerst een gratis kennismakingsgesprek kan ook. Bel je mij voor een afspraak  <<Voornaam>>? Mijn telefoonnummer is 06 - 28 633 962.

Ken je iemand die wellicht geïnteresseerd is in Relatiebemiddeling of in de activiteiten van IndiviDuo? Stuur deze mail door naar een vriend. Hiermee help je mijn missie om voor singles een passende partner te vinden. 

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel
 Relatiebemiddeling
 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01
Copyright © 2014 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp