Copy
Durf te leven
Beste <<Voornaam>>,

Heel wat mensen hebben nare ervaringen met relaties gehad en willen dat niet meer meemaken. Om dit te voorkomen bouwen ze allerlei beschermconstructies in om te voorkomen dat ze weer pijn gaan lijden, dat ze zich weer ellendig gaan voelen. Het blog gaat hierover en is een Gesprek tussen Hart en Hoofd. De auteur van dit verhaal is onbekend.

Vorige Activiteiten
28 Singles zaten met Oud en Nieuw in hetzelfde "schuitje" naar Terschelling. Deze geslaagde activiteit vond voor het eerst plaats en komt weer op de agenda voor eind van dit jaar!
Net toen het weer slechter werd, vond de Nieuwjaarswandeling plaats. Toch waren we met 20 personen! We hadden veel plezier die middag.

Activiteiten
Volgende week vindt de BlindMATCH plaats op de magische datum 16-1-´16 in Groningen. Laat BlindMATCH je niet alleen een leuke avond, maar een heel avontuur bezorgen! Met deze leuke originele manier van daten, namelijk speeddaten in het donker, krijg je de kans om singles te ontmoeten die openstaan voor nieuwe dingen. De kans is groot dat je een leuke partner vindt waarmee je veel avonturen kunt beleven! Sommige leeftijdsgroepen zijn nu bijna vol, dus ga snel naar www.individuo.nl/blindmatch.
  • 16 januari Single Feest. Lekker dansen op de muziek van DJ´s4Party. Samen naar dit feest gaan is leuker! Ontmoet op een unieke manier andere singles tijdens de BlindMATCH. Bij deze speeddate in het donker ontdek je op GEVOEL of je een klik hebt met de ander. Zodra het licht aangaat zoek je degene op met wie jij een match denkt te hebben.
  • 20 januari. Workshop M/V leren begrijpen in Groningen. (Nog 3 plekken vrij!)
  • 19 maart Kookworkshop Groningen. Bij elke gang een ander koksmaatje. 
Begin het nieuwe jaar met een korte vakantie:  Bemiddeling of Coaching
Ben je op zoek naar een maatje en kom je hem of haar niet vanzelf tegen? Ik kan je helpen bij het vinden van een passende partner. Om een afspraak in te plannen is het handig om mij een e-mail te sturen met jouw telefoonnummer dan bel ik jou. Wil je liever eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek, dan kan je zelf een afspraak inplannen in mijn digitale agenda

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Help mij en LIKE IndiviDuo op FaceBook!
Copyright © 2016 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp