Copy
Loslaten
Beste <<Voornaam>>,

Hoera! Inmiddels ontvangen meer dan 750 mensen deze 2-wekelijkse e-mail. Dank je wel hiervoor, <<Voornaam>>. Ik weet nog wel hoe spannend ik het vond om mijn eerste nieuwsbrief te versturen naar 206 mensen in mei 2011. Op naar de 1.000 lezers en dan ga ik een leuke actie bedenken om je te bedanken (je mag mee denken...).

Help je mee om deze mijlpaal te bereiken door bijvoorbeeld deze mail door te sturen naar iemand die single is? Iedereen die zich aanmeldt voor de nieuwsbrief krijgt ook het boek Succesvol Flirten en 7 tips om een partner te vinden. Hiermee help je mijn missie om het geluk van singles te vergroten.

Blog
In 2013 plaatste ik een gedicht over Loslaten van Nelson Mandela op mijn website. Onlangs kwam ik het onderstaande verhaaltje over loslaten tegen:
 
Een leraar nam zijn leerlingen mee naar een open plek. Daar bond hij een kalebas gevuld met rijst, aan een paal. Er kwam een aap, die zijn hand door het gat in de kalebas stak. Helaas kreeg hij zijn vuist gevuld met rijst, er niet meer uit. Een luipaard liep langs en verslond de aap. De leraar onderwees, dat niet de rijst of de kalebas de valstrik was, maar het onvermogen van de aap om los te laten.

Net als de aap kost het ons moeite om los te laten wat we hebben en wat we goed kennen. Bezit, gedragspatronen, relaties lees verder →

Activiteiten 
Vrijdag 1 augustus heb ik samen met een leuke groep singles gezeild op Zeilschip de Bounty. Een verslag met diverse foto's geven je een indruk van de avond.

Wil je zelf ook de wind in je haren voelen op het Markermeer? Meld je dan aan voor het zeilen op de Bounty op vrijdagavond 5 september.
Of ga mee zeilen vanuit Heeg op een echt Skûtsje op 31 augustus. Het eerste skûtsje is vol, maar we hebben nog plek voor 4 singles op de tweede skûtsje. Kan je niet zeilen? Dat is geen probleem, want daar is de bemanning voor (zowel op de Bounty als op de skûtsjes). Als je de touwtjes of het roer in handen wilt houden, mag je helpen.
 
Hou je niet van zeilen, dan zijn deze activiteiten misschien wel iets voor jou:
  • 7 september Wandeltocht Sellingen 9 km (vooraf aanmelden dit keer verplicht i.v.m. de locatie waar de beginnen)
  • 4 oktober Boulevard Food Speed Dating in Veendam
  • 24-26 oktober Wandel Weekend Duitsland
Het weekend Schier is vol. Meld je je aan, dan kom je op de reservelijst te staan. Om teleurstellingen te voorkomen, meld je bijtijds aan voor de activiteit(en).

Workshops
Of doe mee aan één van de Workshops van IndiviDuo die toevallig allemaal in Groningen zijn:
  • 28 september Workshop Aura’s zien en voelen
  • 12 oktober Workshop Contact maken en Houden
  • 2 november Merengue Workshop
Aanmeldingen
Heb je belangstelling voor één of meer van deze activiteiten? Meld je dan aan via de website. Daar vind je ook meer informatie. Wil je ledenkorting, word dan lid van de ActiviteitenClubOf schrijf je in voor persoonlijke relatiebemiddeling. Eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek op kantoor in Gieterveen kan ook. Als je mij een e-mail stuurt, dan bel ik je om een afspraak in te plannen.

 
Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel


 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Help mij en LIKE IndiviDuo op FaceBook!
 
Copyright © 2014 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp