Copy
Ben je tevreden?
Goedemorgen <<Voornaam>>,

Blog

Ben je blij met je leven, hoe alles nu loopt? Of zou je sommige dingen graag anders willen zien? Het is jouw leven en als je niet tevreden bent, kan je daar vast wat aan doen.
Hoe pak je dat aan?
 1. Bewust worden. Bepaal eerst waar je niet tevreden over bent en wat je zou willen veranderen. Wat wil je bereiken?
 2. Bedenk oplossingen.
 3. Kies de beste oplossing.
 4. Maak een plan.
 5. Voer het plan uit.
Het klinkt allemaal makkelijker dan dat het in de praktijk gaat. Ik weet daar alles van. Maar als je het écht wilt, gaat het je ook écht lukken. Daar ben ik van overtuigd. Het is aan jou hoe graag je wilt dat de dingen veranderen.

Een voorbeeld. Stel je bent single en je wilt een relatie. Lees verder →

IndiviDuo werkt met de ABC-methode: Ben je tevreden met je leven of ga je verandering aanbrengen met het hele ABC of door onderdelen te gaan gebruiken? 

Activiteiten 
Volgende week, op zaterdag 20 december, zit ik met singles aan het Kerstdiner in Assen. Tijdens dit 6-gangen diner zit je bij elke gang weer naast andere tafelgenoten. Zo wordt is speeddaten veel leuker en relaxter. Heb je je nog niet aangemeld hiervoor <<Voornaam>>? Meld je dan uiterlijk dinsdag 16 december aan voordat we vol zitten! 

Of doe mee met één van deze activiteiten: 
 • 11 januari 2015 Nieuwjaarswandeling Bourtange 8 km
 • 14 februari Valentine’s Party Assen. Hou de datum vrij, dit wordt een bijzonder feest. Binnenkort meer informatie hierover. 
 • 18 mei 2015 Wandelweek Madeira. Voor deze reis hebben 5 single heren zich aangemeld en nog maar 2 single dames (en ik). Daarom speciaal een oproep aan dames om zich aan te melden! De bedoeling is dat we met z'n tienen op reis gaan. De leeftijd van de deelnemers is tussen de 47 en 62 jaar nu. 
Om teleurstellingen te voorkomen, meld je bijtijds aan de activiteit(en). Op de website vind je meer informatie. Alle singles zijn welkom om mee te doen aan de activiteiten en eerst lid worden is niet nodig. Singles die zijn ingeschreven voor Relatiebemiddeling en singles die lid zijn van de Activiteiten Club betalen de ledenprijs.

Bemiddeling

Wil je dat ik jou help bij jouw zoektocht naar een passende partner <<Voornaam>>? Als je mij een e-mail stuurt met je telefoonnummer, dan bel ik je om een afspraak in te plannen voor een kennismakingsgesprek of een intakegesprek. 

Coaching
Wil je een relatie en vind je liever zelf jouw levenspartner? Laat je hierbij ondersteunen, want als je weet wie bij je past en waar je hem of haar kunt vinden, ontmoet je sneller een passende partner. Dit is dé manier om je bewust te worden naar wie je op zoek bent. Mail je me als je toe bent aan een coachingsgesprek of een VIP Dating Consult

Tenslotte nog een vraag
Wil je mij helpen? Ik ben een workshop aan het ontwikkelen over Daten.
 • Waar loop jij tegenaan?
 • Wat voor soort tips wil jij krijgen?
 • Welke oefeningen zou jij willen doen om succesvoller te daten?
Het mag om communicatie gaan, maar ook om gedrag.

Ik geef 1 vrijkaartje voor deze workshop weg en die verloot ik onder de mensen die reageren. Ben je geen single (meer) als de workshop wordt gegeven, dan mag je de vrijkaart weggeven. Jouw reactie ontvang ik bij voorkeur per e-mail.


Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Help mij en LIKE IndiviDuo op FaceBook!
Copyright © 2014 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp